banner image

Junior SAP Front-end Development Consultant

 • Grisja Goossens

Ben je klaar om je eerste professionele stappen te zetten als Junior SAP Front-end Development Consultant?
Is het jouw passie om applicaties te ontwikkelen en je helemaal te verdiepen in technische vraagstukken en nieuwe digitale technologie?
Spreekt een job als consultant je wel aan, met veel variatie, dynamiek en sociale contacten zowel bij de klant als in je eigen team?
Zoek je bovendien ook een toffe werkplek met een dynamische sfeer en leuke feestjes?
Bij Flexso zit je goed. En sowieso op de eerste rij.
SAP gaat hard. En de wereld rond. 76% van alle bedrijfstransacties gebeurt via dit platform. Flexso heeft dus zowel nationale vernieuwers als internationale reuzen in haar portefeuille, verspreid over zo goed als elke sector. Hierdoor kan je rekenen op veel afwisseling en een pijlsnelle leercurve, waarbij je dag in dag uit leert van een team van specialisten. De schaal en diversiteit van deze transacties maken van SAP een marktleider die beschikt over ’s werelds meest complete platform.

Functiebeschrijving – Taken/Verantwoordelijkheden

Als Junior SAP Front-end Development Consultant ben je een belangrijke schakel binnen de realisaties van onze projecten. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het front-end gedeelte van de SAP oplossingen die we bouwen
Je bent in staat om de verwachting van de klant te begrijpen, te vertalen naar een best practice architectuur, en deze tenslotte naar ieders tevredenheid te implementeren.
Daarnaast hecht je veel belang aan de kwaliteit van het opgeleverde werk en staat klantvriendelijkheid en professionaliteit voorop bij de realisaties van jouw projecten. 

Als Junior SAP Front-end Development Consultant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van software ontwikkelingsprojecten bij klanten. Afhankelijk van je kennis, ambitie en de opdracht voer je één of meer van de volgende werkzaamheden uit. Je ontwerpt oplossingen, stelt de ontwerpen op, bouwt, test en documenteert nieuwe (soms grote en complexe) programma’s. Naast het programmeren kun je meedenken met functionele- en basis consultants en ben je in staat om goed onderbouwde adviezen te geven aan projectleiding of het management. Je communiceert duidelijk en helder met klanten, key-users en beslissers en maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen van SAP.

Als Junior SAP Front-end Development Consultant volg je de technologische ontwikkelingen binnen SAP ook nauwgezet op. Je bent actief bezig met kennisopbouw, en kennisdeling binnen Flexso, en je loopt voorop in de nieuwste ontwikkelingen, zoals HTML5, Javascript, SAPUI5, Fiori en SAP Cloud Platform.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een diploma IT (Bachelor / Master)
 • Je hebt interesse in HTML5, CSS3, Angular 2.0, Javascript, SAPUI5, SAP Fiori, en SAP Cloud Platform
 • Je hebt interesse in object georiënteerd programmeren
 • Je bent sterk in analytisch en conceptueel denken
 • Je bent communicatief vaardig, energiek, doelgericht en een echte doorzetter
 • Nederlands- of Franstalig, met een uitstekende kennis van Engels

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Wat heeft Flexso jou te bieden?
 • Veel interessante projecten en een inspirerende omgeving met de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in kennis en ervaring.
 • Omkadering door een zeer ervaren team in een professionele organisatie
 • Cultuur van kennisdeling waarbij je altijd terecht kan voor hulp bij collega's
 • Duidelijke focus op innovatie door continue investeringen in de nieuwste ontwikkelingen
 • De dynamiek van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot bedrijf
 • Open en transparante organisatie met toffe collega's en leuke feestjes

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

We are happy to share our knowledge with you

Be the first to read how Flexso tackles real-life scenarios and make the most of our tips based on experience and practical cases.