banner image

SAP Logistics Consultant

 • Björn Kemerink
  Björn Kemerink

Ben jij een expert in het analyseren van logistieke bedrijfsprocessen en kan je deze daarbij ook nog eens vertalen naar de juiste SAP-oplossing? Dan ben jij de nieuwe collega SAP Logistics Consultant die wij zoeken!

Over Flexso

Flexso is een full service SAP-partner die al meer dan 15 jaar organisaties helpt met het optimaliseren van hun processen en bedrijfssoftware. Onze sterkte? Als SAP Gold Partner hebben we een brede expertise, en deze delen we maar al te graag.

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar. Ons team bestaat vandaag uit een aantrekkelijke mix van ervaren specialisten en gedreven talenten die allemaal op uitdagende projecten werken.. Kom jij erbij? 

Jouw rol

Als SAP Logistics Consultant ben je een belangrijke schakel binnen de realisaties van onze projecten. In deze projecten ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het logistieke deel van de SAP S/4HANA oplossingen, zoals aankoop, voorraadbeheer, productie en onderhoud. Hierbij kom je ook in contact met Industry 4.0, procesinnovatie en nieuwe technologieën zoals RFID, IoT, cloud en mobiele applicaties. Je begrijpt de verwachting van de klant en kan deze omzetten naar SAP best practices. Daarnaast implementeer je deze SAP oplossing ook op een correcte manier. Omschrijf jij je tot slot als professioneel, klantvriendelijk en met kwaliteitsgericht? Top, want dit zijn de kernwoorden die we in een nieuwe collega zoeken.

Hier stopt het niet, want ook naast je project(en) zorgen we ervoor dat ook jij continu bijleert; met een grote focus op de nieuwste technologische (r)evoluties. Dit doen we door regelmatig onze kennis te delen tijdens avondsessies en uiteenlopende SAP events, zoals het bijwonen van workshops, fast tracks en focus groups. We leren elkaar ook graag buiten het werk kennen, zo organiseren we BBQ’s, gaan we op shortski of dagen we elkaar uit tijdens een avondje laser gamen of karten. Er is altijd wel iets te doen. Zien we jou op ons volgende feestje?

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een diploma (Bachelor / Master) met een minimum van 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Zeer goede kennis van één of meerdere logistieke SAP oplossingen en logistieke processen in de breedte
 • S/4HANA kennis is een pluspunt
 • Je bent sterk in analytisch en conceptueel denken
 • Je bent flexibel, gemotiveerd en positief ingesteld
 • Je neemt graag initiatief om verbeteringsvoorstellen uit te werken en de klant hiervan op de juiste manier te overtuigen
 • Communicatief en open in de omgang met klanten alsook met je collega’s
 • Nederlandstalig, met een uitstekende kennis van Engels

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Veel interessante projecten en een inspirerende omgeving met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in kennis en ervaring
 • Omkadering door een zeer ervaren team in een professionele organisatie
 • Cultuur van kennisdeling waarbij je altijd terecht kan voor hulp bij collega's
 • Duidelijke focus op innovatie door continue investeringen in de nieuwste ontwikkelingen
 • De dynamiek van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot bedrijf
 • Open en transparante organisatie met leuke collega's en leuke feestjes

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

We are happy to share our knowledge with you

Be the first to read how Flexso tackles real-life scenarios and make the most of our tips based on experience and practical cases.

mascotte
Flexso

We use cookies to improve your experience on our site. More information