banner image

Gezocht: bruggenbouwer tussen Business en IT

Zet je eerste stappen naar een boeiende carrière!

 • Grisja Goossens

Werk jij graag in een dynamische omgeving? Are you in for the extra mile? Denk jij graag mee over hoe we onze processen bij onze klanten én de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren? Welkom bij Flexso!

Innovatie + business

Bij Flexso ben je niet zomaar een stagiair, je krijgt de kans om samen met onze consultants SAP bij zowel grote als kleine klanten te optimaliseren. Denk onder andere aan ABInbev, Arcelor Mittal, Puratos, Cloostermans, Crelem Bakeries en ODTH.

Je zal in heel afwisselende omgevingen ontdekken hoe de bedrijfsprocessen van onze klanten in elkaar zitten. Als part of the team zoek je dan ook mee naar verbeteringen en oplossingen voor bedrijfsproblemen. Kortom, je zet de eerste stappen naar een boeiende carrière, waarbij jij groeit samen met de nieuwste tendensen.

Vernieuwende SAP-projecten met een concrete businessimpact, continue begeleiding en echte groeimogelijkheden, en dat allemaal binnen een dynamische omgeving met toffe collega’s: da’s een functionele stage bij Flexso. Welkom aan boord! 

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt een bachelor of master als Handelsingenieur, HI BIN, TEW, Handelswetenschappen.
 • Een specifieke SAP-opleiding is geen must.
 • Je surft vlotjes mee op de constante evolutie in de IT-wereld en kan als geen ander met verandering omgaan.
 • Zelf mee het verschil willen maken, niet enkel uitvoeren, je houdt van ondernemen en je weet van aanpakken. Hierdoor krijg je de kans om ook zelf vorm aan je stage te geven.
 • Nieuwsgierig van aard, neemt graag initiatief en zoekt spontaan naar oplossingen. Je draagt hierin zelf inhoudelijk je steentje bij. Zo leer jij niet alleen van ons, maar wij – én onze klanten – ook van jou.
 • Je bent een sympathieke, gedreven en enthousiaste teamplayer, die een dosis plezier steekt in hetgeen je doet.

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Een stage met impact: Een avontuur dat je vanaf het begin kan zien evolueren en dat allemaal mede dankzij jouw beslissingen.
 • Dynamische projecten op maat van jouw kennis en interesses.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen: dagelijkse feedback van je mentor(en), coaching, opleidingen … zo blijf ook jij groeien.
 • Een cultuur van kennisdeling: je kan altijd terecht bij 350 SAP-experts en 6.500 IT-experts uit de Cronos-groep.
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools.
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf.
 • Open en transparante organisatie met toffe collega’s en feestjes. Een barbecue, hackathon of voetbaltoernooi, waarom niet?
 • Woon je niet in de buurt? Dan vergoeden we je woon-werkverkeer. 

Welke stages dit jaar?

We geven binnenkort een update aan wat voor stages je je mag verwachten!

Jens Huyge, CRM Consultant aan het woord: 

"Mijn stage opdracht was concreet uitgewerkt, duidelijk afgebakend en werd ‘real life’ toegepast. Ik kreeg bij Flexso de kans om een echte business case uit te werken mét hands-on configuratie, in een echte SAP oplossing (SAP Business by design).
Een (functionele) stage bij Flexso zou ik sterk aanbevelen aan iedereen die in de praktijk wil meewerken aan opdrachten die effectief toegepast worden in het bedrijfsleven. Wat het aangenaam maakt, is dat je stage verloopt in een open en ondersteunende omgeving, waarin iedereen zijn uiterste best doet om jouw opdracht tot een success te maken."

We delen onze kennis graag met jou. Lees als eerste hoe wij elke uitdaging aanpakken, ontdek boeiende cases en profiteer van gratis tips en tricks. 

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

We are happy to share our knowledge with you

Be the first to read how Flexso tackles real-life scenarios and make the most of our tips based on experience and practical cases.

mascotte
Flexso

We use cookies to improve your experience on our site. More information