banner image

Business Developer Digital HR Transformation

 • Grisja Goossens

Zoek je een commerciële job in een innovatieve omgeving en is HR jouw passie? Ben je een natuurlijke netwerker en verhalenverteller? Wil je continu bijleren en hou je van veel afwisseling en nieuwe kansen? Geweldig, want bij Flexso for People zoeken we een Business Developer Digital HR Transformation om onze aanwezigheid op de Franstalige markt in België nog meer kracht bij te zetten!

Flexso for People

Flexso for People helpt bedrijven om hun HR-beleid klaar te stomen voor de toekomst. Hoe we dit doen? Door onze ijzersterke ervaring in SAP HCM en SuccessFactors te combineren met de nieuwste inzichten rond HR-transformatie en innovatie. Gesterkt door Flexso’s uitstekende reputatie als end-to-end SAP-partner, trekt Flexso for People volop de kaart van digitalisering en transformatie in HR. 

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP en digitale HR naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar, ondersteund door een team van meer dan 300 specialisten. Word jij één van hen?

Jouw functie

De technologische (r)evolutie heeft een grote impact op de manier waarop we (samen)werken, talent rekruteren of trainen en prestaties meten. Flexso for People benut als HR expert de kracht van deze evolutie ten volle.

Als Business Developer Digital HR Transformation spot je opportuniteiten om HR-processen te optimaliseren en te digitaliseren. Zo verkoop je als geen ander complexe, baanbrekende projecten.

Je focust op het brengen van toegevoegde waarde: je denkt mee met de klant om tot unieke en innovatieve HR oplossingen te komen. En dit zowel voor klanten die hun eerste stappen zetten richting digitale HR transformatie als klanten die zoeken naar innovatieve SAP oplossingen zoals flexibele renumeratie oplossingen, globale HR systemen en die hun eerste stappen willen zetten in nieuwe technologieën. Wie weet is de klant klaar voor predictive analytics, machine learning of een chatbot? Je ziet kansen en denkt mee met de klant.

Als Business Developer Digital HR Transformation binnen Flexso for People draag je ons verhaal uit en neem je initiatief om het verder uit te bouwen: met een rugzak vol potentieel geef je mee vorm aan de ideeën en projecten die onze klanten nauw aan het hart liggen. Op events, die je mee organiseert, netwerk je erop los: hier liggen de businessopportuniteiten voor het grijpen – en je laat er geen enkele schieten. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een enthousiaste, commerciële geest met zin voor verantwoordelijkheid en ondernemen.
 • Je bent vastberaden om van elke prospect een tevreden klant te maken.
 • Je focust op het brengen van toegevoegde waarde: veelbelovende digitale innovaties vertaal je moeiteloos naar concrete HR businessvoordelen op maat.
 • Je neemt de teugels van het salestraject in handen: je werkt commerciële voorstellen uit en hebt hierover de eindredactie.
 • Je hebt een uitgesproken interesse in HR en innovatie en pikt nieuwe concepten snel op.
 • Klanten stel je steeds centraal – zo bouw je waardevolle relaties met hen op.
 • Ervaring met projectverkoop in HR is een pluspunt.
 • Je bent een netwerker, zowel binnen als buiten Flexso for People.
 • Je behaalde bij voorkeur een masterdiploma in een economische of human resources richting of gelijkwaardig.
 • Frans is je moedertaal. Sta je ook in het Engels en/of Nederlands sterk, dan heb je een streepje voor.
 • Uiteraard ben je flexibel, gemotiveerd en optimistisch – dat zijn we hier allemaal.

Wat heeft Flexso for People jou te bieden?

 • Een job met impact: je katapulteert je klanten in de toekomst en laat hen groeien.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen: coaching, opleidingen … zo blijf ook jij groeien.
 • Cultuur van kennisdeling: bij je ervaren collega’s kan je altijd terecht.
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools.
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf.
 • Open en transparante organisatie met toffe collega’s en feestjes. Een barbecue, hackathon of een weekendje weg, waarom niet? 

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information