banner image

SAP Analytics Lead Consultant

 • Flexso

Heb je een sterke kennis en expertise binnen BI? Kan je bovendien niet wachten om als kartrekker aan de slag te gaan bij ons Analytics team? Lees snel verder, want we zijn op zoek naar iemand zoals jij! 

Over Flexso

Flexso is een full service SAP-partner die end-to-end oplossingen op maat aanbiedt. Al meer dan 15 jaar helpen we organisaties met het optimaliseren van hun processen en bedrijfssoftware. Onze sterkte? Als SAP Gold Partner hebben we een brede expertise, en deze delen we maar al te graag. Kennisdeling zit in ons DNA.

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar. Ons team bestaat vandaag uit meer dan 300 specialisten. Word jij één van hen?

Jouw functie

Als SAP Analytics Lead Consultant zorg je voor een succesvolle implementatie van onze SAP oplossingen die data, afkomstig uit verschillende bronnen, centraliseren en visualiseren. Je zorgt ervoor dat alle projecten correct en met oog voor kwaliteit uitgevoerd en afgeleverd worden. Verder denk je mee rond de architectuur van de klant en teken je deze vervolgens uit. Je volgt projecten op van A tot Z en ondersteunt je collega’s waar nodig.

Omdat Flexso een toonaangevende end-to-end SAP partner is, krijg je een breed beeld van het volledige SAP landschap; de ene keer integreer je onze Analytics technologieën in HR processen, de andere keer verwerken we deze in een financieel of logistiek proces. Hierdoor kan je meedenken met bedrijven en zo het juiste advies geven voor het uitbouwen van hun Analytics roadmap.

Met een passie voor data en analytics heb je steeds een stapje voor in de nieuwste Analytics oplossingen, zoals BW on HANA, BW/4HANA, SAP DWH Cloud, SAP S/4HANA Embedded Analytics, SAP BPC en SAP Analytics Cloud. Je staat in rechtstreeks contact met de klant, en vormt af en toe een succesvol duo met de sales voor het luik van presales, waarbij je tijdens de salescycle de noden van de klant leert kennen, mee over oplossingen nadenkt en inhoudelijke expertise toevoegt met o.a. een demo, Proof of Concept, enz.

Jij weet als geen ander hoe je van elk project een succes kan maken dankzij jouw doordreven kennis van de verschillende oplossingen. En deze kennis deel je maar al te graag met je team. Dit doen we door de organisatie van avondsessies en workshops, waar jij je schouders mee onder zet. Zo leer jij bij, en je collega’s van jou.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in staat om end-to-end projecten tot een goed einde te brengen
 • Je houdt van solution design en het uitstippelen van de analytics roadmap van klanten
 • Je beschikt over een goede Analytics roadmap kennis en kan deze uitdragen naar het team
 • Je hebt veel ervaring in BI; ervaring in native HANA Modelering, Virtual Data Modelling (CDS) en/of SAP Analytical portfolio, zoals BW, BO, SAC, BPC, is zeker een plus
 • Complexe(re) technische omgevingen schrikken je niet af; integendeel, hoe groter de uitdaging, hoe interessanter voor jou. Maar ook op functioneel vlak kan jij jouw mannetje/vrouwtje staan.
 • Je helpt bij de opvolging en de uitbouw van het Analytics team
 • Kennisdeling is voor jou vanzelfsprekend
 • Teamspeler, communicatief en open in de omgang met klanten en collega’s zijn slechts enkele kenmerken die jou omschrijven

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Een job met impact: je katapulteert je klanten in de toekomst en laat hen groeien
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen: coaching, opleidingen … zo blijf ook jij groeien
 • Cultuur van kennisdeling: bij je ervaren collega’s kan je altijd terecht
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf
 • De toffe collega’s en leuke feestjes krijg je er gratis bij

Stuur ons jouw motivatie


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information