banner image

Junior SAP Supply Chain Consultant

 • Grisja Goossens

Ben je gebeten door alles wat met Supply Chain Planning en Management te maken heeft en hou je ervan om processen te analyseren en te vertalen naar de nieuwste digital oplossingen? Dan hebben wij een plaatsje voor jou!

Over Flexso

Flexso is een full service SAP-partner die end-to-end oplossingen op maat aanbiedt. Al meer dan 15 jaar helpen we organisaties met het optimaliseren van hun processen en bedrijfssoftware. Onze sterkte? Als SAP Gold Partner hebben we een brede expertise, en deze delen we maar al te graag. Kennisdeling zit in ons DNA.

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar. Ons team bestaat vandaag uit meer dan 300 specialisten. Word jij één van hen?

Jouw functie

In een wereld waarin markten snel veranderen en complexer worden, zijn bedrijven steeds meer op zoek naar een oplossing met real-time inzicht in hun supply chain. SAP Integrated Business Planning (IBP) is een nieuwe technologie die helpt om vraag en aanbod moeiteloos op elkaar af te stemmen.
Om onze klanten bij te staan in hun roadmap naar een gestroomlijnde Supply Chain, zijn we op zoek naar een Junior Supply Chain Consultant. Je implementeert, configureert en integreert SAP IBP op maat van de klant. Maar daar stopt het niet, want je begeleidt en adviseert hen ook tijdens het volledige traject.

Als Junior SAP Business Supply Chain Consultant vertaal je het businessverhaal van de klant naar een technisch perspectief. Je laat hen kennismaken met dit nieuwste, gebruiksvriendelijke innovatieplatform en zijn verbeterde user interface. De voordelen van SAP IBP? De laatste innovaties voor planning zijn steeds beschikbaar dankzij geregelde updates.
Je maakt deel uit vaan een divers team waarbij jonge krachten en ervaren rotten elkaar versterken. Samen met hen til je bedrijven en hun bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Alleen zo krijg je tevreden klanten. En veel voldoening, natuurlijk.

Je speelt een rol doorheen de volledige duur van een project en werkt mee aan analyses, workshops, blueprints, configuraties, testing en go-live. Je werkt op boeiende projecten waar je supply chain en SAP IBP tot in de kleinste details leert kennen. Binnen het SCM team leer je dagelijks bij van je collega’s, maar je komt ook regelmatig in contact met medeconsultants van andere competence centers. 

Ons Supply Chain management team werkt heel nauw samen met andere teams binnen Flexso (ERP, integratie en reporting). Al onze consultants zijn “APICS certified” en werken samen aan innovatieve oplossingen voor verschillende nationale en internationale klanten. 

Wat verwachten we van jou?

 • Grote affiniteit voor Supply Chain en Supply Chain planning processen
 • Feeling voor IT
 • Gedreven en leergierig om de software van A tot Z te leren kennen
 • Communicatief en open om met interne/externe klanten langdurige relaties op te bouwen
 • Nederlands– of Franstalig, met een uitstekende kennis van Engels
 • Voorkennis van SAP is meegenomen, maar is geen must

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • De mogelijkheid jezelf continue verder te ontwikkelen en te groeien in kennis en ervaring via coaching, opleidingen, …
 • Zeer uitdagende projecten en een inspirerende werkomgeving
 • Omkadering door een zeer ervaren team in een professionele organisatie
 • Cultuur van kennisdeling waarbij je altijd terecht kan bij collega's
 • Duidelijke focus op innovatie door continue investeringen in de nieuwste ontwikkelingen
 • De dynamiek van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot bedrijf
 • Open en transparante organisatie met toffe collega's en leuke feestjes

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information