banner image

SAP Technical Solution Architect

 • Grisja Goossens

Ben jij gedreven en creatief met een grote interesse in SAP technologie? Vind je het bedenken, bouwen en begeleiden van maatwerk oplossingen, development en integratie trajecten ook gewoon de max? Spring mee op de digitale sneltrein van Flexso Digital als SAP Technical Solution Architect! 

Over Flexso Digital

Flexso Digital helpt bedrijven om hun bedrijfsprocessen nog beter te integreren en klant-specifieke uitbreidingen toe te voegen. Gesterkt door Flexso’s uitstekende reputatie als end-to-end SAP-partner, trekt Flexso Digital volop de kaart van digitale innovatie op basis van de allernieuwste SAP technologieën. Onze troeven? We denken out-of-the-box om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, en zetten slimme technologieën om in oplossingen op maat van de klant. Ons ultieme doel? Oplossingen bouwen waarmee onze klanten zich kunnen differentiëren. 

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP en technologie tot een hoger niveau. Word jij één van onze collega’s? 

Jouw Functie

Als SAP Technical Solution Architect ben je betrokken bij het volledige end-to-end traject voor het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten: vanaf het lege blad tot de oplevering van een werkend, kwalitatief eindproduct aan de klant. Jouw focus is het raakpunt tussen processen, mensen en SAP technologie. Je zoekt met het team én de klant naar de meest optimale oplossing en begeleidt hen doorheen het hele proces, met kwaliteit altijd als top prioriteit.

Je start steeds met een nauwkeurige klant-analyse, en zet deze om in een technische oplossing en architectuur die de behoefte zo goed mogelijk afdekt, maar ook in lijn is met de strategische lange termijn doelstellingen. Door een hechte samenwerking met de business process experten van de klant maar ook onze functionele collega’s in SAP S/4HANA, SuccessFactors, C/4HANA, Concur,… werk je een oplossing uit op maat van de klant, zowel functioneel als technisch. Je adviseert en overtuigt en begeleidt de klant en het team in de opstart van het project.

Je werkt end-to-end en gaat van A tot Z om het project succesvol opgeleverd te krijgen. Je bent de lead developer in het project en weet wat het is om een applicatie of integratie succesvol in productie te uit te rollen. Je past de principes van Agile/SCRUM development toe en werkt in teamverband waarbij je af en toe een (klein) team aanstuurt, junior collega’s coacht en code reviews doet. Regelmatig duik je als SAP full-stack developer (UI5-ABAP-SCP-CPI-… ) zelf ook in de code.

Als echte teamspeler wissel je vaak kennis uit met de andere collega’s via trainingen en infosessies. Ook buiten de projecten waar je zelf mee bezig bent, ben je een aanspreekpunt voor het Flexso Digital team, beantwoord je vragen en help je collega’s met grote en kleine problemen. Je helpt ook met het verbeteren van Flexso oplossingen, kwaliteit, packages, templates, accelerators,… van project tot project en van klant tot klant.

Elk project is anders en we houden steeds rekening met jouw interesses en talenten. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen kan schitteren. Ben jij ook klaar voor de volgende, digitale stap? 

Wat verwachten we van jou?

 • Actieve luisteraar met een analytische en creatieve mindset: je denkt in concepten en kan snel doordringen tot de kern van een probleem. Je hebt eventueel ervaring met software analyse technieken zoals bvb. design thinking, wireframing, UML, domain-driven design, …
 • Ervaring met o.a. UI5, ABAP, SCP, CPI,… en één of meerdere SAP modules.
 • Helikopterview over SAP technologie en roadmap: S/4HANA, Fiori, Mendix, integratie,…
 • Je houdt ervan om projectmatig te werken en om klanten en project teams te begeleiden in (complexe) SAP implementatie projecten.
 • Collega’s en klanten kunnen op je bouwen. Verantwoordelijkheid nemen zit in je genen. Je gaat tot het gaatje om een project succesvol op te leveren.
 • Je werkt graag in teamverband en inspireert het team waarbij je zorgt voor een positieve drive in elk project.
 • Nederlands is je moedertaal, Engels zo goed als, maar ook Frans kan als het nodig is.
 • Uiteraard ben je flexibel, gemotiveerd en optimistisch – dat zijn we hier allemaal. 

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Een waaier aan boeiende projecten in verschillende domeinen en bedrijfstakken
 • Een inspirerende omgeving waar je non-stop bijleert en groeit.
 • Je werkt in een zeer ervaren en gemotiveerd team in een professionele organisatie.
 • Cultuur van kennisdeling: bij je collega’s kan je altijd terecht.
 • Ruimte voor initiatief en mee trekken van de competence centers.
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools.
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf.
 • Open en transparante organisatie met toffe collega's en leuke feestjes. 

Ontdek de projecten waarin jij het verschil kan maken:

S/4HANA Move
Commerce & CX

Packaging & apps:

Custom development projects:

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information