banner image

Junior Analytics Consultant

Van data-analyse tot businessoptimalisatie

 • Grisja Goossens

Geboeid door de kracht van data-analyse en zin om mee businessprocessen te optimaliseren met die cijfers op zak? Je klinkt als onze nieuwe Junior Analytics Consultant.

Functiebeschrijving – Taken/Verantwoordelijkheden

Je spitst je oren bij de klant en vertaalt zijn businessuitdagingen naar een meetbare vraag. Je werkt dus niet passief in de achtergrond, maar denkt actief mee met toonaangevende klanten over het hele land. Hoe kan data organisaties helpen om snellere en betere beslissingen te nemen, processen te stroomlijnen, hun workforce slimmer in te zetten of hun omzet te verhogen?

Die vraag beantwoord je met gebruik van SAP analytical tools door de juiste cijfers uit verschillende bronnen te halen en te interpreteren. Je inzichten rapporteer je via heldere dashboards. Ze vormen het startpunt om businessprocessen te optimaliseren.

Ook je loopbaan optimaliseer je zoals jij dat wil. Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf en werkt er op end-to-end-projecten, met zowel business- als technische uitdagingen. Daardoor kan je bepalen waar je je best thuis voelt.

We bieden je SAP-trainingen en ruimte voor zelfstudie en je leert volop bij on the job. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar staat er nooit alleen voor. Afhankelijk van je interesses en talent, krijg je de ruimte om je te specialiseren in businessanalyse, datamodellering of rapporteringstechnieken.  

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bijvoorbeeld in handelswetenschappen, business intelligence of bedrijfsmanagement. Diepgaande IT-kennis is geen must, basisinzicht wel.
 • Een eerste relevante werkervaring is een pluspunt (maar ook als schoolverlater ben je welkom). Je motivatie en enthousiasme werken aanstekelijk en drijven je om continu bij te leren.
 • Je denkt analytisch en conceptueel. Ben je vertrouwd met analytics en business intelligence-concepten, SQL en rapporteringsoplossingen, dan heb je een streepje voor.
 • Innovatie laat je hart sneller slaan, maar een rasechte techneut hoef je niet te zijn – jij bent vooral geboeid door de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden om datagedreven beslissingen te nemen.
 • Je hebt een brede interesse in businessoptimalisatie. Het ene moment werk je in een HR context, de andere keer binnen een financiële of logistieke context.
 • Je werkt samen met collega’s en klanten, met developers en eindgebruikers. Goede communicatieve skills zijn dus essentieel.
 • Nederlands of Frans is je moedertaal, en ook het Engels heb je uitstekend onder de knie.
 • Uiteraard ben je flexibel en optimistisch – dat zijn we hier allemaal. 

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Een job met impact: je katapulteert je klanten in de toekomst en laat hen groeien.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen: coaching, opleidingen … zo blijf ook jij groeien.
 • Cultuur van kennisdeling: bij je ervaren collega’s kan je altijd terecht.
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools.
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf.
 • Open en transparante organisatie met toffe collega’s en feestjes. Een barbecue, hackathon of een weekendje weg, waarom niet? 

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information