banner image

Junior SAP Analytics Consultant

Van data-analyse tot businessoptimalisatie

 • Grisja Goossens

Zin om een schat aan informatie om te zetten naar gedetailleerde analyses met behulp van Business Intelligence? Zit je al te popelen om bedrijfsprocessen te verbeteren door middel van de nieuwste innovaties? Dan klink jij als onze nieuwe Junior SAP  Analytics Consultant!

Over Flexso

Flexso is een full service SAP-partner die end-to-end oplossingen op maat aanbiedt. Al meer dan 15 jaar helpen we organisaties met het optimaliseren van hun processen en bedrijfssoftware. Onze sterkte? Als SAP Gold Partner hebben we een brede expertise, en deze delen we maar al te graag. Kennisdeling zit in ons DNA.

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar. Ons team bestaat vandaag uit meer dan 350 specialisten. Word jij één van hen?

Functiebeschrijving

Als Junior SAP Analytics Consultant werk je vanaf de start aan projecten en denk je mee met toonaangevende klanten: je luistert naar hun noden en businessuitdagingen en vertaalt deze naar de juiste oplossing. Hoe kan data organisaties helpen om snellere en betere beslissingen te nemen, processen te stroomlijnen, hun workforce slimmer in te zetten of hun omzet te verhogen? Met behulp van SAP analytical tools haal je de juiste cijfers uit verschillende bronnen en interpreteer je deze. Je inzichten rapporteer je via heldere dashboards.

Je loopbaan vorm je zoals jij dat wil. We houden steeds rekening met je interesses en talenten. Wat zijn je skills? Waar wil je naartoe? Afhankelijk van je interesses en talent, krijg je de ruimte om je te specialiseren in businessanalyse, datamodellering of rapporteringstechnieken.

Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf en werkt op end-to-end-projecten, met zowel business- als technische uitdagingen. Daardoor kan je zelf bepalen waar je je thuis voelt. Dankzij ons centraal gelegen team, kom je met alle SAP modules in aanraking: het ene moment werk je in een HR context, de andere keer binnen een financiële of logistieke omgeving.

We bieden je SAP-trainingen en ruimte voor zelfstudie en je leert volop bij on the field. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar staat er nooit alleen voor. Je kan namelijk steeds terecht bij jouw team van ervaren collega’s, die jou met alle plezier zullen verrijken met hun kennis. Want kennisdeling is deel van ons DNA. Net als jij.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bijvoorbeeld in handelswetenschappen, business intelligence of bedrijfsmanagement. Diepgaande IT-kennis is geen must, basisinzicht wel.
 • Een eerste relevante werkervaring is een pluspunt, maar ook als schoolverlater ben je welkom. Je motivatie en enthousiasme werken aanstekelijk en drijven je om continu bij te leren.
 • Je denkt analytisch en conceptueel. Ben je vertrouwd met analytics en business intelligence-concepten, SQL en rapporteringsoplossingen, dan heb je een streepje voor.
 • Innovatie laat je hart sneller slaan, maar een rasechte techneut hoef je niet te zijn – jij bent vooral geboeid door de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden om datagedreven beslissingen te nemen.
 • Je hebt een brede interesse in businessoptimalisatie. Het ene moment werk je in een HR context, de andere keer binnen een financiële of logistieke context.
 • Je werkt samen met collega’s en klanten, met developers en eindgebruikers. Goede communicatieve skills zijn dus essentieel.
 • Nederlands of Frans is je moedertaal, en ook het Engels heb je uitstekend onder de knie.
 • Uiteraard ben je flexibel en optimistisch – dat zijn we hier allemaal. 

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • Een job met impact: je katapulteert je klanten in de toekomst en laat hen groeien.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen: coaching, opleidingen … zo blijf ook jij groeien.
 • Cultuur van kennisdeling: bij je ervaren collega’s kan je altijd terecht.
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools.
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf.
 • Open en transparante organisatie met toffe collega’s en feestjes. Een barbecue, hackathon of een weekendje weg, waarom niet? 

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information