banner image

SAP HCM Consultant

 • Grisja Goossens

Ben je SAP HCM consultant met een stevige interesse in core HR? Wil je graag de SAP HCM roadmap mee op de voet opvolgen en ben je op zoek naar uitdagende en innovatieve opdrachten? Kom dan werken als SAP HCM consultant bij Flexso for People! Wij zoeken nieuw talent om ons project- en maintenance team te versterken! 

Over Flexso for People

Flexso for People helpt bedrijven om hun HR-beleid klaar te stomen voor de toekomst. Hoe we dit doen? Door onze ijzersterke ervaring in SAP HCM en SuccessFactors te combineren met de nieuwste inzichten rond HR-transformatie en innovatie. Gesterkt door Flexso’s uitstekende reputatie als end-to-end SAP-partner, trekt Flexso for People volop de kaart van digitalisering en transformatie in HR. 

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP en digitale HR naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar, ondersteund door een team van meer dan 350 specialisten. Word jij één van hen?

Jouw functie als SAP HCM consultant

Je zorgt samen met onze SAP HCM-collega’s dat toonaangevende privé- en overheidsorganisaties kunnen rekenen op feilloze HR-toepassingen. Je bouwt hierbij een vertrouwensrelatie op met de klant en verdiept je in zijn behoeften. Je werkt op uitdagende en heel uiteenlopende implementatieprojecten en onderhoudsopdrachten, meer specifiek binnen de domeinen SAP HR Master Data, Time Management, Payroll en Postpayroll. Wij onderscheiden ons daarbij door onze gedegen expertise, klantgerichtheid, gedrevenheid en teamgeest.

Bovendien is de SAP HR roadmap in volle evolutie. Denk maar aan de SAP HCM on-premise optie voor SAP S/4HANA die binnenkort ter beschikking wordt gesteld. Veel van onze klanten met een complexe time en payroll zien SAP HCM dan ook als hun toekomstig core HR platform en rekenen op Flexso for People om hierin verder te blijven innoveren met de nieuwe mogelijkheden die SAP HCM te bieden heeft (Payroll Control Center, Fiori apps, etc). Klanten die de stap naar de cloud willen zetten voor core HR, helpen we dan weer met op maat gemaakte transitiescenario’s en tools om de overgang zo vlot mogelijk laten te verlopen. Je ziet het: uitdagingen genoeg!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent geboeid door core HR processen (master data, time, payroll).
 • Je hebt ervaring met implementatietrajecten (analyse, implementatie, etc) en/of maintenance opdrachten in SAP HCM (support, improvements, etc)
 • SAP HCM configuratie kent voor jou geen geheimen
 • Je kent de basis van technische SAP (ABAP/Fiori/debugging/etc). Alles daarbovenop is mooi meegenomen
 • Je bent een vlotte en vriendelijke babbelaar bij klanten en collega’s.
 • Je stelt klanten altijd centraal – zo bouw je langetermijnrelaties met hen op.
 • Nederlands of Frans is je moedertaal, maar ook het Engels beheers je uitstekend.
 • Uiteraard ben je flexibel, gemotiveerd en optimistisch – dat zijn we hier allemaal. 

Wat heeft Flexso for People jou te bieden?

 • Veel interessante projecten en een inspirerende omgeving met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in kennis en ervaring
 • Je houdt je kennis up to date door te onze gerichte investeringen in de nieuwste tools en opvolging van de SAP roadmap
 • Omkadering door een zeer ervaren team in een professionele organisatie
 • Cultuur van kennisdeling waarbij je altijd terecht kan voor hulp bij collega's
 • De dynamiek van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot bedrijf
 • Open en transparante organisatie met toffe collega's en leuke feestjes

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

Nous sommes heureux de partager nos connaissances avec vous.

Soyez parmi les premiers à découvrir comment Flexso met en œuvre vos scénarios métiers en se basant sur son expérience concrète et des cas pratiques.

mascotte
Flexso

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Plus d'information