banner image

7 troeven van 'SAP Sales Cloud'

Ontdek de voordelen van 'SAP Sales Cloud'

  • Thomas Van Looy
    Thomas Van Looy

7 redenen waarom SAP Sales Cloud een oplossing is voor uw bedrijf

SAP Sales Cloud is de perfecte CRM-oplossing in de cloud. Met SAP Sales Cloud biedt u een multichannelaanpak aan uw klanten op een manier die uw vertrouwde CRM-oplossing overstijgt.

Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk

SAP Sales Cloud is een gebruiksvriendelijk platform met een gebruikersinterface (UI) die zowel praktisch is als aantrekkelijk oogt. Juist daarom is SAP Sales Cloud ook zo makkelijk in gebruik.

Out-of-the-box integratie mogelijkheden

SAP Sales Cloud biedt standaard een out-of-the-box integratie. Uw CRM-platform wordt vlekkeloos geïntegreerd met andere belangrijke applicaties (van derde partijen) zoals sociale netwerken, SAP on-premise oplossingen of ERP software van andere dienstverleners.

SAP biedt een uitgebreide Microsoft Excel add-in evenals een Microsoft Outlook add-in. Zoals u kunt lezen in onze blogpost, worden de data continu gesynchroniseerd tussen SAP Sales Cloud en het Microsoft platform, zodat u zelf kiest in welk platform u werkt (tweerichtingsverkeer). De best practice hierbij is om je taken en afspraken in SAP Sales Cloud aan te maken, zodat deze in Microsoft Outlook verschijnen. Andersom is het beter om je taken en afspraken een 'push' te geven, afhankelijk van het doel.

Mobiel (on- en offline)

SAP Sales Cloud ondersteunt de drie belangrijkste mobiele platformen (Android, iOS en Windows) en is offline beschikbaar op mobiele toestellen. Dat betekent dat u deze CRM kunt gebruiken op een tablet, zelfs als er geen draadloos internet beschikbaar is. Een aanzienlijke verhoging van uw efficiëntie dus.

Veilig en toekomstgericht

Nog meer argumenten nodig waarom SAP Sales Cloud iets voor u is? Voor SAP is veiligheid van data cruciaal. SAP zorgt er daarom voor dat uw CRM oplossing zonder tussenkomst van een derde partij kan draaien, in een speciaal (in de EU gelegen indien nodig) ISO-gecertificeerd datacentrum dat voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen.

En last but not least, is Sales Cloud ook klaar voor de toekomst. Deze oplossing groeit samen met uw bedrijf en wordt continu up-to-date gehouden. Elk kwartaal lanceert SAP nieuwe functionaliteiten. Vaak zijn die updates geïnspireerd op feedback van klanten. Gebruikers worden immers uitgenodigd om online ideeën te posten en commentaar te geven via het Idea Place van SAP. Zo is Sales Cloud mee met alle nieuwste functionaliteiten en blijft het verder evolueren.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie