banner image

Stoom uw hr-processen klaar voor morgen

Flexso Accelerators for SuccessFactors

  • Goedele Swannet
    Goedele Swannet

Door de digitalisering ziet u zich genoodzaakt om uw business anders te voeren dan vroeger. Ook wat human resources betreft. Beschikt u al over flexibele hr-software om de digitale sprong te maken? De SAP SuccessFactors is alvast een aanrader. En dankzij onze nieuwe door SAP gekwalificeerde ‘Accelerators for Successfactors’, is een naadloze implementatie gegarandeerd.

SAP SuccessFactors is al jaren een van de meest gebruikte en gegeerde softwareoplossingen voor hr-doeleinden. De toepassing staat bekend om haar gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide opties. Zo kunt u met SuccessFactors uw hr-processen stroomlijnen en strategische doelstellingen realiseren, maar ook meer inzichten verwerven in de prestaties van uw medewerkers. Bovendien kunt u de tool ook naar eigen smaak aanpassen. Kortom: het hoeft niet te verbazen dat SAP SuccessFactors intussen uitgroeide tot ’s werelds grootste cloud-gebaseerde HCM-platform.

Ontdek hoe SAP SuccessFactors de hr-processen bij recyclagebedrijf Metallo een boost gaf.

Overweegt u om de software aan te schaffen? Groot gelijk! En maak dan zeker ook handig gebruik van onze ‘Accelerators for SuccesFactors’, waarmee u SAP SuccessFactors naadloos implementeert, om zo uw hr-processen eenvoudig en snel te stroomlijnen en standaardiseren.

Wat mag u verwachten?

Onze ‘Accelerators for SuccessFactors’ zijn kant-en-klare softwarepakketten voor alle bestaande SuccessFactors-modules. Kiest u voor een Accelerator, dan kunt u steeds rekenen op:

  • een set aan standaardoplossingen voor een SuccessFactors-module naar keuze
  • ‘best practices’ voor een breed gamma aan hr-processen en -topics
  • training- en instructiemateriaal
  • een vooraf bepaalde vaste, transparante prijs
  • blijvende dienstverlening en support na live gaan

Meer weten over onze Accelerators for SuccessFactors?

De snelste start, voor een vaste prijs

Dankzij Accelerators gaat u sneller dan ooit aan de slag met SAP SuccessFactors. En u zult zien, zodra u onze offerte met vaste prijs en timing ontvangt, volgen alleen nog maar fijne verrassingen. 

Vandaag nog met SAP SuccessFactors van start gaan? Laat ons iets weten: we helpen u graag op weg! 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie