banner image

Vraag en aanbod op elkaar afstemmen via de cloud

Flexso Accelerators voor SAP Integrated Business Planning

  • Eric De Vriendt
    Eric De Vriendt

Onzekere vraag, hoge verwachtingen over de service, snellere levertijden ... Voor producenten, retailers, groothandelaars en tal van andere spelers is een efficiënte supply chain essentieel om hun zakelijke ambities te verwezenlijken. Door alles te digitaliseren en te connecteren helpt SAP Integrated Business Planning je om jouw aanbod af te stemmen op de vraag. Het resultaat? Je steekt minder tijd in planning en kan je activiteiten afstemmen op de veranderende behoeften van de markt. Bezorgd over ellenlange implementatiecycli en torenhoge kosten? Nergens voor nodig! Onze Flexso Accelerators voor SAP Integrated Business Planning zijn erkend door SAP en garanderen een vlotte en snelle implementatie.

Sales & operations planning

Het ideale startpunt om jouw aanbod en de vraag te synchroniseren is de SAP IBP-module 'Sales and Operations Planning’. Deze module maakt het mogelijk om datagedreven strategische beslissingen te nemen door de vraag en het aanbod te analyseren op verschillende productniveaus en over de hele supply chain – niet alleen op basis van hoeveelheid, maar ook vanuit het standpunt 'kosten vs. omzet'. Daarnaast verbetert IBP Sales and Operations Planning de samenwerking met collega's via SAP Jam en kunnen er simulaties worden uitgevoerd om verschillende oplossingen voor vraag- of aanbodproblemen te vergelijken.

Maar hoe begin je eraan? Flexso Accelerators voor SAP Integrated Business Planning bieden een snelle, niet-disruptieve oplossing. Onze accelerators zorgen voor een gestandaardiseerde, gestroomlijnde implementatie. 

SAP werd door Gartner erkend als Leader in het Magic Quadrant for Sales and Operations Planning Systems of Differentiation

Wat kan het voor jou betekenen?

De Flexso Accelerators zijn kant-en-klare pakketten – er is onder andere een exemplaar voor SAP Integrated Business Planning – met een reeks standaardoplossingen op basis van best practices. Het pakket omvat:

  • een kant-en-klare oplossing voor vraag en aanbod;
  • gebaseerd op best practices;
  • een vooraf bepaalde transparante, vaste prijs;
  • continue dienstverlening en support na de lancering.

Wil je meer weten over onze IBP Accelerator Packages? Download onze product sheet hieronder.

Snel resultaat voor een vaste prijs

Op basis van onze ervaring met verschillende klanten hebben we met Flexso een kant-en-klare S&OP-oplossing ontwikkeld met duidelijke opties en best practices. We gebruiken een vooraf bepaalde methodologie en een servicemodel afgestemd op jouw branche en SCM-behoeften.

De Flexso Accelerator garandeert een snelle time-to-value. Bovendien krijg je een gedetailleerde offerte met een vaste prijs en timing voor de implementatie, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kortom, met SAP Integrated Business Planning stoom je jouw supply chain management meteen klaar voor de toekomst. Neem contact met ons op – we helpen je graag op weg!

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie