banner image

Ajinomoto stimuleert innovatie over alle afdelingen met SAP S/4HANA

  • Günther Heirman
    Günther Heirman

Innovatie zit in het DNA van Ajinomoto, de Japanse pharma-, voeding- en chemiereus. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Belgische divisie van de groep SAP S/4HANA koos als ruggengraat van hun innovatieve plannen. “We wilden een future-proof ERP-platform met de nodige maturiteit en betrouwbaarheid”, legt Bruno Flour, VP Business Systems, IT en Operational Excellence Europe, uit. “SAP S/4HANA voldeed aan alle voorwaarden.”

Ontdek het volledige SABCA-verhaal, zoals gepresenteerd op SAP NOW Live.

Beter inzicht in bedrijfsprocessen

"Het nieuwe ERP-platform moest ons meer inzicht geven in onze bedrijfsprocessen", vervolgt Bruno. "SAP S/4HANA doet dat, met realtime analytics en duidelijke dashboards. Deze dashboards introduceerden we als eerste in onze financiële afdeling. De basis is nu gelegd om verdere business cases te analyseren en onze processen verder te innoveren. Alles verliep vlot, op tijd en binnen budget, dankzij de Flexso S/4 Conversion Factory."

Concrete businessvoordelen

SAP S/4HANA faciliteert niet alleen realtime analyses, het opent ook de deur naar innovatie en biedt een aantal competitieve voordelen voor organisaties in een snel veranderende bedrijfsomgeving:

  • betere prestaties;
  • de mogelijkheid om predictive intelligence en machine learning te gebruiken in de praktijk;
  • een moderne, intuïtieve en gebruiksvriendelijke Fiori-interface, waardoor het platform eenvoudig is in gebruik;
  • een platform dat toegankelijk is via meerdere apparaten, zodat medewerkers overal, altijd en vanop elk toestel kunnen werken.

Ontdek het volledige verhaal van de digitale transformatie van Ajinomoto in de video:

Is jouw bedrijf klaar voor innovatie en wil je net als Ajinomoto de stap zetten naar SAP S/4HANA? De Flexso S/4HANA Conversion Factory helpt je graag op weg!

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie