banner image

Flexso wint SAP Partner Award voor Best Cloud Adoption Partner

  • Flexso

2020 had niet beter kunnen beginnen: in februari riep SAP Flexso uit tot ‘Best Cloud Adoption Partner’. De voorbije jaren hebben we een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van cloudoplossingen: S/4HANA, SuccessFactors, Customer Experience, Concur, SAC, IBP en uiteraard ook SAP Cloud Platform. “Deze award is een mooie illustratie van ons engagement om onze klanten innovatieve oplossingen te bieden in tal van sectoren”, zegt Flexso-oprichter Raf Alexander trots.

Elk jaar reikt SAP awards uit aan partners die uitblinken in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, intens samenwerken met SAP en het succes van hun klanten stimuleren. Flexso was in totaal genomineerd voor drie verschillende SAP Belux Partner Awards. Het is het tweede jaar op rij dat Flexso – en dan met name onze cloudprestaties – wordt gelauwerd op het partnerevenement van SAP.

Innovatie: de snelste weg naar toegevoegde waarde

Flexso’s partnerschap met SAP illustreert ons engagement om onze klanten innovatieve oplossingen te bieden. Innovatie is meer dan de implementatie van chatbots, big data of machine learning. We gebruiken technologie om mensen, machines en bedrijfsdoelstellingen aan elkaar te koppelen en zo toegevoegde waarde te creëren.

“Het is geen toeval dat Flexso zijn expertise in cloudoplossingen blijft uitbreiden”, zegt Raf. “Elke nieuwe SAP-technologie is op een of andere manier verbonden met de cloud. Door te focussen op de uitbreiding van onze cloudexpertise en ons cloudportfolio kunnen we die innovaties snel naar onze klanten brengen.”

“De cloudexpertise van Flexso reikt zelfs tot het strategische niveau: dankzij onze brede kennis kunnen we onze klanten adviseren over hun roadmaps naar de cloud.”
Raf Alexander, oprichter Flexso

De ultieme doelstelling: klantentevredenheid

"Uiteraard hadden we deze expertise nooit kunnen opbouwen zonder ons gemotiveerde team en onze ambitieuze klanten. Zij vormen de drijvende kracht achter ons boeiende innovatietraject”, benadrukt Raf. “Deze award bewijst dat we samen met onze klanten innovatieve SAP-cloudoplossingen implementeren en zo hun bedrijf naar een hoger niveau tillen.”

Wil jij ook snel aan de slag met cloudinnovatie? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie