banner image

Deep Dive S/4HANA training

Meer dan 25 senior consultants van Flexso worden in-house getraind 

  • Lien Desmet
    Lien Desmet

De evolutie naar S/4HANA is baanbrekend binnen SAP. Als innovatieve partner nemen we hier graag het voortouw. Daarom besloten we resoluut om al onze senior ERP consultants te trainen in deze nieuwe oplossing. Zulke workshops gaan verder dan verkennend pootjebaden; het is een echte deep dive. Zo kan elke senior consultant de klant optimaal adviseren over de nieuwigheden in S/4HANA. Dit is immers geen update, het is evolutie gebaseerd op innovatie.

Enkele collega’s aan het woord:

Zjef Mallaerts, coach en grondlegger van de training.

Waarom deze training?
“Flexso wil aan de frontlijn staan. Vanaf het moment dat SAP nieuwigheden lanceert, kijken we dus of deze nuttig zijn voor ons team en voor onze klanten. Een game changer als S/4HANA konden we uiteraard niet negeren, dus besloten we om onze senior consultants er gronding in te trainen. Voor ons is het belangrijk dat ze alle vragen omtrent S/4HANA adequaat kunnen beantwoorden en er het beste advies over kunnen geven.”

Hoe ziet de training eruit?
“Gedurende 4 weken planden we trainingsdagen en -avonden in. Daar krijgen de senior consultants bijscholing over de line of business waar zij in gespecialiseerd zijn. Dat houdt lezingen in, maar ook hands-on sessies, zodat ze de werking van het systeem in de vingers hebben. De in-house experts werken vanuit echte cases om zo de senior consultants doorheen elk onderdeel te leiden. Zo delen ze expertise binnen het volledige Flexso-team, toch een speerpunt bij Flexso. “

Bart Mols, senior ERP consultant

Enkele maanden geleden startte je bij Flexso. Wat was de impact van de Deep Dive Training in je job?
“Na 9 jaar ervaring in ICT, stond ik open voor een nieuwe uitdaging. Ik hou van innovaties en leer graag bij, dus de Deep Dive Training S/4HANA was één van de doorslaggevende redenen om bij Flexso te starten. Naast de Deep Dive, kon ik ook meteen aan de slag om de proof of concept voor de S/4HANA conversie bij Elia uit te werken. Door de combinatie van de Deep Dive en de POC bij Elia, kon ik na enkele maanden ook al mijn steentje bijdragen aan deze training. Ideaal om kennis te delen met de collega’s en extra bagage op te doen!

Wat vond je van de cursus?
“Het was een echte meerwaarde! Ik kreeg een duidelijk overzicht van de nieuwe apps, nieuwe schermen, extra features, ... Door de training samen met collega’s van verschillende business lines te volgen, was er ook ruimte voor discussie om de beste aanpak voor verschillende uitdagingen te onderzoeken. De open vragen werden doorgestuurd naar SAP en op het einde van de Deep Dive kwamen collega’s van SAP langs om deze vragen uitvoerig te beantwoorden. 

Wil je deel uitmaken van ons team? 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie