banner image

Samenwerking op lange termijn

De KU Leuven is klant van het eerste uur

  • Flexso

De KU Leuven is klant van het eerste uur en werkt als sinds 2004 samen met Flexso. Jan Scheerlinck, SAP CC Manager Universiteitsbeheer van de KU Leuven, hecht veel belang aan een samenwerking op lange termijn.

“Door bijna 12 jaar samen te werken, bouw je een echte vertrouwensrelatie op en dat is belangrijk voor het goede verloop van alle projecten. Wij kunnen niet alleen rekenen op continuïteit voor langlopende opdrachten, maar we hebben er ook alle vertrouwen in dat de juiste profielen ingeschakeld worden.”

Hoe bent u destijds bij Flexso terecht gekomen, toen nog een kleine speler?

“Via een aanbesteding voor een raamcontract met deelopdrachten. Het contract werd afgesloten met 5 consultancy partners die door invulling van de deelopdrachten zelf hun concurrentiële positie konden bepalen binnen dat raamcontract. Met Flexso hadden we de juiste klik en een eerste BI-project verliep zeer succesvol.”

Later werd Flexso zelfs jullie preferred partner voor SAP diensten?

“Inderdaad. Op korte termijn profileerde Flexso zich als één van de beste partners uit het raamcontract. Zowel op het vlak van kwaliteit, competenties als attitude scoorden ze het best.”

Hoe maken ze precies het verschil?

“Langs de ene kant zijn hun voorstellen altijd gebaseerd op marktconforme prijzen. En centen zijn nu eenmaal belangrijk. Maar vooral de Flexso-medewerkers bieden een enorme meerwaarde. Het zijn stuk voor stuk professionals die in hun domein volledig up-to-date zijn qua kennis, tot in de details. Ze weten van aanpakken en zijn to-the-point. Ook de accountmanager is perfect op de hoogte en denkt proactief mee. Over de planning bijvoorbeeld zodat continuïteit steeds gegarandeerd is. En tot slot past de aanpak van Flexso ook heel mooi bij de bedrijfscultuur van de KUL. De samenwerking met onze eigen mensen verloopt in een aangename sfeer en kennis wordt gedeeld. ”

Kunt u enkele projecten noemen die Flexso voor de KUL tot een goed einde bracht?

“Dat zijn er na al die jaren heel wat. Even denken. De integratie van de academische opleidingen, de toepassing voor het invoeren van examenresultaten door docenten, SAP HANA, custom code analyses en aanbevelingen, HR Payroll en Time expertise, HR LSO implementatie, development-opdrachten in het kader van E-recruiting, migratie BI-toepassingen naar Business Objects en diverse implementaties in Business Objects zoals doctoraatsstatistieken en onderzoeksstatistieken. En waarschijnlijk ben ik er nog vergeten.”

Waarvoor zou u Flexso aanraden bij anderen?

“Om dezelfde redenen waarom wij al zo lang met hen in zee gaan. Ze zijn heel sterk in nieuwe technologieen en oplossingen. Hun advies is doordacht, kwaliteitsvol en verrijkend. Omdat ze echt mee denken met hun klant, levert dat nieuwe visies en innovatieve oplossingen op die een echte meerwaarde zijn. Doe daar nog hun hands-on mentaliteit en teamspirit bij en je hebt de ideale SAP partner.” 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie