banner image

Flexso Academy: vliegende start(ers)

  • Flexso

Bij Flexso snappen we hoe belangrijk het is om goed voorbereid aan een nieuwe job te beginnen. Met Flexso Academy geven we je als nieuwkomer een vliegende start. Na een warme kennismaking volgt een praktische opleiding waarmee je op korte tijd een volwaardige SAP-consultant wordt. 

In het kort

Flexso Academy is een opleidingsprogramma van 4 weken waarin enthousiaste collega’s starters of ervaren nieuwkomers klaarstomen voor hun eerste project als SAP-consultant. 

Van starter tot volwaardig SAP-consultant

Als starter of ervaren nieuwkomer ontdek je alle innovaties en mogelijkheden van SAP. Komen aan bod tijdens de opleiding:

  • Hoe vereenvoudig je de boekhouding en financiën van een bedrijf?
  • Hoe stroomlijn je het magazijnbeheer en zorg je voor de juiste voorraadniveaus?
  • Hoe verbeter je de productieplanning en krijg je meer inzicht in het aankoopproces?
  • Hoe ondersteun je een salesteam om de omzet te verhogen?

Kortom, alles wat je moet weten om businessprocessen te integreren en optimaliseren. Bovendien leer je al deze processen te configureren in SAP S/4HANA, een onmisbare skill als SAP consultant. 

Bij Flexso heerst een positieve en enthousiaste sfeer. Ik mocht aan iedereen vragen stellen en de lessen zijn een ideale combinatie tussen theorie en hands-on oefeningen - gegeven door ervaren collega's. Ik kan niet wachten om erin te vliegen!
Katrijn Fransen, ERP Consultant

Maar Flexso Academy gaat verder dan enkel SAP-kennis. Zo leer je in een communicatietraining helder presenteren en demo’s geven. Je krijgt ook een praktische opleiding ‘agile’ en ‘scrum’. En je ontdekt hoe we die methodologieën gebruiken om van elk SAP-project een succes te maken.

Wat heb jij eraan?

  • Je bent meteen op kruissnelheid met alle kennis die je nodig hebt als consultant.
  • Je leert de andere starters én ervaren collega’s kennen, dus je bent vanaf dag één deel van het team.
  • Je ontdekt waar jouw interesses en sterktes liggen, en stippelt zo je eigen pad bij Flexso uit.
  • Je leert de roadmap van SAP en Flexso kennen.

Dit instaptraject geeft een perfecte kijk op de interessante wereld van SAP en hoe breed je hierin kan gaan. Dankzij een heuse deep dive krijgen de starters de kans om te proeven van verschillende oplossingen en domeinen. De perfecte basis om verder te bouwen.
Mario, Competence Lead

Niet alleen voor starters

Kennis delen en continu bijleren zit in ons DNA. Flexso Academy is dus niet alleen voor jonge starters. Ook als ervaren nieuwkomer of oudgediende kan je je kennis en vaardigheden bijschaven: de Academy organiseert het hele jaar door trainingen. Die maken deel uit van je groeitraject.
Naast trainingen organiseert Flexso Academy ook avondsessies, seminaries en deep dive sessies over de functies heen. 

Training én teambuilding

Klinkt zo’n opleiding intensief? Geen zorgen. In Flexso Academy is er uiteraard ook tijd voor plezier. Om je een idee te geven: vorig jaar ontsnapten we uit een escape room, gevolgd door cocktails en burgers. Wie zegt dat hard werken en plezier maken niet samengaan?

Deel van het team worden?

De volgende editie van Flexso Academy gaat van start in september. Zin om bij Flexso te starten en je carrière in SAP te kickstarten?

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie