banner image

Flexso’s S/4 Conversion Factory Packages

Stoom je SAP-oplossing in een mum van tijd klaar voor de toekomst

  • Günther Heirman
    Günther Heirman

Met SAP S/4HANA nam SAP een enorme sprong voorwaarts richting een intelligent ERP-platform. Wil je de vele voordelen van dit nieuwe SAP-platform benutten maar vrees je voor een dure, complexe conversie? Flexso helpt je om snel te schakelen, met de SAP-gekwalificeerde S/4 Conversion Factory Packages.

SAP S/4HANA zit boordevol features om je het leven makkelijker te maken. En dankzij functionaliteiten zoals embedded insight-to-action, exception-based analytics, machinelearning, voorspellende modellen en simulaties biedt het platform je alle real-time inzichten die je nodig hebt. S/4HANA helpt je bovendien om snel in te spelen op de uitdagingen van onze hyper-geconnecteerde wereld. En natuurlijk zorgt de SAP Fiori-interface voor een buitengewone gebruikerservaring. Kortom: S/4HANA is jouw ticket voor een toekomstbestendige ERP-backbone en business.

Ontdek hoe Elia, de Belgische operator van het hoogspanningsnetwerk, overstapte naar S/4HANA.

Maar hoe zet je je huidige ERP-systeem over naar het veelbelovende SAP S/4HANA? Met Flexso’s S/4 Conversion Factory Packages (Core or Core+) kan het in een handomdraai, met minimale impact op je dagelijkse werking – hoe groot of hoe klein ook je business en welk ERP-systeem je ook gebruikt. 

Hoe versnellen Flexso’s Conversion Packages de overstap?

Flexso heeft flink wat ervaring met S/4 conversies. Zo verzamelden we heel wat functionele en technische expertise. De Core en Core+ S/4 Conversion Factory Packages combineren die knowhow met een bewezen aanpak en best practices voor een brede waaier processen en topics. Dit zijn de bouwstenen:

  • SAP S/4HANA-assessment van je SAP ERP-landschap
  • Functionele conversie-acceleratoren voor jouw businesslines
  • Activatie van de top 3- Fiori-apps en volledige setup per businessline
  • Alle verplichte SAP S/4HANAtechnische conversie-acties
  • SAP S/4HANA-innovatieroadmap op maat van jouw organisatie
  • Conversie van al je integratiestromen

Lees meer over onze S/4 Conversion Packages – download onze productleaflet

Vaste prijs, instant voordelen

Dankzij alle features hierboven zorgen de Conversion Factory Packages ervoor dat je snel de vele voordelen van S/4HANA ervaart. Bovendien krijg je van ons een gedetailleerde offerte, inclusief een vaste prijs en een implementatietijdlijn, voor we het project aftrappen – als garantie voor een voorspelbare, vlotte, risicoloze conversie. Met Flexso haal je in een handomdraai voordeel uit SAP’s grensverleggende ERP-platform.

Je wil je SAP S/4HANA-conversieproject snel op de rails krijgen? Neem contact op. We lichten met plezier onze aanpak toe! 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.