Flexso 020622 534

Flexso’s S/4 Conversion Packages: stoom je SAP-oplossing in een mum van tijd klaar voor de toekomst

2 minuten
SAP S/4HANA

Met SAP S/4HANA nam SAP een enorme sprong voorwaarts richting een intelligent ERP-platform. Wil je de vele voordelen van dit nieuwe SAP-platform benutten maar vrees je voor een dure, complexe conversie? Flexso helpt je om snel te schakelen, met de SAP-gekwalificeerde S/4 Conversion Factory Packages.

SAP S/4HANA zit boordevol features om je het leven makkelijker te maken. En dankzij functionaliteiten zoals embedded insight-to-action, exception-based analytics, machinelearning, voorspellende modellen en simulaties biedt het platform je alle real-time inzichten die je nodig hebt. S/4HANA helpt je bovendien om snel in te spelen op de uitdagingen van onze hyper-geconnecteerde wereld. En natuurlijk zorgt de SAP Fiori-interface voor een buitengewone gebruikerservaring. Kortom: S/4HANA is jouw ticket voor een toekomstbestendige ERP-backbone en business.

S4 Conversion Factory Qualified SAPS4 Conversion Factory Qualified SAP

Maar hoe zet je je huidige ERP-systeem over naar het veelbelovende SAP S/4HANA? Met Flexso’s S/4 Conversion Factory Packages (Core or Core+) kan het in een handomdraai, met minimale impact op je dagelijkse werking – hoe groot of hoe klein ook je business en welk ERP-systeem je ook gebruikt.

Afhankelijk van jouw voorkeur ondersteunen wij de conversie naar een SAP private cloud, een non-SAP cloud oplossing of naar een klassiekere on premise omgeving.

Onze versnelde en kwaliteitsvolle aanpak werd door SAP erkend in zowel de Belgische als Nederlandse markt.

De case Ajinomoto

Benieuwd hoe onze Packaged Solution het verschil kan maken in jouw processen? Lees hier hoe Ajinomoto, de Japanse pharma-, voeding- en chemiereus, alle voordelen ondervond van hun overstap naar S/4HANA.

Hoe versnellen Flexso’s Conversion Packages de overstap?

Flexso heeft flink wat ervaring met S/4 conversies. Zo verzamelden we heel wat functionele en technische expertise. De Core en Core+ S/4 Conversion Factory Packages combineren die knowhow met een bewezen aanpak en best practices voor een brede waaier processen en topics. Dit zijn de bouwstenen:

  • S/4-assessment van je SAP ERP-landschap
  • Functionele conversie-acceleratoren voor jouw businesslines
  • Activatie van de top 3- Fiori-apps en volledige setup per businessline
  • Alle verplichte S/4 technische conversie-acties
  • S/4-innovatieroadmap op maat van jouw organisatie
  • Conversie van al je integraties

Vaste prijs, instant voordelen

Dankzij alle features hierboven zorgen de Conversion Factory Packages ervoor dat je snel de vele voordelen van S/4HANA ervaart. Bovendien krijg je van ons een gedetailleerde offerte, inclusief een vaste prijs en een implementatietijdslijn, voor we het project aftrappen – als garantie voor een voorspelbare, vlotte, risicoloze conversie. Met Flexso haal je in een handomdraai voordeel uit SAP’s grensverleggende ERP-platform.

Je wil je S/4HANA-conversieproject snel op de rails krijgen? We lichten met plezier onze aanpak toe!

Neem contact op

Geschreven door