banner image

De snelste weg naar future-proof Field Service Management

 • Matthieu Meersman & Krystyna Cichon

Je fieldserviceflow en de bijbehorende supply chain-processen optimaliseren? Alle field serviceprocessen harmoniseren door back- en frontoffice-integratie? Je planners en technici toegang geven tot een consistente planning en mobiele ervaringen? Check, check en check! Met onze kant-en-klare oplossing voor SAP Field Service Management is het zelfs een fluitje van een cent.

Haal alle voordelen uit SAP FSM, maar dan zonder het gedoe

Het door SAP erkende Flexso SAP Field Service Management (FSM) Acceleratorpakket is een kant-en-klare oplossing die je FSM-implementatieproject versnelt en stroomlijnt.

Het pakket combineert SAP's FSM-cloudoplossing met Flexso's ingebouwde projectversnellers, codesjablonen en herbruikbare componenten. Deze vooraf geconfigureerde combinatie kan worden aangepast aan je behoeften en biedt een uiterst snelle time to value voor een vaste prijs.

De voordelen van het FSM Acceleratorpakket

Verhoog de productiviteit van je technici met 33% dankzij een klantenportaal en werkplanning, mobiele werkuitvoering, projectbeheer en rapportagefunctionaliteiten.

Verhoog de SLA-naleving met 81%
 met behulp van een geïntegreerde cloudoplossing die naadloos aansluit op je front- en backoffices.

Verminder de reistijd met 35%
 door klantenfeedback te meten, te monitoren en erop te reageren, en door klanten digitale selfservicetools aan te bieden.

Snel, risicoloos en door SAP erkend configuratietraject

De implementatie van een nieuwe SAP-module vergt tijd, geld en technische expertise. Onze door SAP erkende oplossing levert je bedrijf niets dan voordelen op:

 • Je krijgt een vooraf gedefinieerde scope, methodologie en dienstverlening afgestemd op je bestaande IoT-hardware en jouw ERP- of CRM-oplossing en -behoeften. On-premise of in de cloud.
 • Er is geen complexe IT-infrastructuur nodig, aangezien alles volledig aangestuurd wordt door SAP Cloud Platform in een Platform-as-a-Service-model.
 • Gebruik eenvoudig te configureren businessrules om realtime gegevens om te zetten in bedrijfsbeslissingen, resultaten en meerwaarde.
 • Connecteer je IoT-hardware met LoRa, SigFox, NB-IoT, wifi enz. en voer indien gewenst on-devicegegevensbewerkingen uit in de periferie.

Twee mogelijke trajecten, zonder verrassingen

Je kunt kiezen uit de standaardoptie 'Accelerator', die 6 weken duurt van intake tot implementatie, en de uitgebreidere optie 'Accelerator +'. Die omvat een aantal extra functionaliteiten en een proces van intake tot volledige implementatie van 12 weken.

Ons proces omvat 6 stappen:

 1. Tijdens de intakesessie komen we meer te weten over je bedrijf en je behoeften op het gebied van servicemanagement.
 2. We organiseren verschillende workshops met je team om de huidige situatie te analyseren en bepalen de uiteindelijke vereisten aan de hand van een RTM (Requirements Traceability Matrix).
 3. Je krijgt een uitgebreide demonstratie van alle functies van SAP FSM.
 4. Ons team bouwt een proof-of-conceptversie van SAP FSM, aangepast aan jouw behoeften.
 5. We verzorgen een snelle implementatie van de oplossing, met standaardconfiguratie
 6. We voltooien de volledige, gedetailleerde implementatie (indien gewenst).

Daarna blijven we je alle nodige ondersteuning bieden om je complete fieldmanagementplossing optimaal te benutten. Jouw taak? Genieten van de toegenomen productiviteit, klantgerichtheid, cohesie en bedrijfswaarde!

Lijkt het je wat? Kom meer te weten over ons SAP FSM Accelerator-pakket en effen het pad voor een Field Service Management dat een echte meerwaarde vormt voor je bedrijf.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie