banner image

Hoe innovatief moet uw volgende ERP zijn?

S/4HANA Cloud

  • Günther Heirman
    Günther Heirman

Is een ERP meer dan een integratietool voor de processen in uw bedrijf? Of kan het ook de motor zijn van innovatie? SAP bracht recentelijk nieuwe releases uit van S/4HANA Cloud. Voor middelgrote bedrijven zijn deze nieuwe oplossingen interessant, omdat ze zowel gebruiksvriendelijk als innovatief zijn. U kan heel snel nieuwe technologieën zoals IoT, Blockchain, Machine Learning als ander AI toepassingen implementeren op uw ERP platform. 

Te druk om te lezen? Klik op de onderstaande play-button en luister naar de podcast over de maturiteit van de S/4 cloudversie

 

Gebruiksvriendelijk

Tijdens de Flexso SAP ERP dag in Steenokkerzeel waren de aanwezigen onder de indruk van de intuïtieve interface van de nieuwe SAP cloud ERP toepassing. Bovendien komen er voortdurend nieuwe releases uit die sectorgericht zijn. Best practises en preconfiguraties die specifiek zijn voor een bepaalde sector zijn al ingebouwd.

Dat zorgt ervoor dat niet alleen gebruikers snel met de applicatie leren werken, de implementatietijd is ook zeer snel. De meeste functionaliteiten zijn immers al voorzien. IT afdelingen zullen ook waarderen dat updates en releases automatisch worden geüpdate via de cloud. “Je krijgt een krachtige ERP toepassing die makkelijk te onderhouden is. We ervaren nu dat gebruikers veel sneller leren werken met de nieuwe software omdat alles zo intuïtief is.” Aldus Johan Mine, Solution Sales ERP Cloud at SAP en één van de gastsprekers op ons event.

Innovatie net versplinteren

Bovendien is de S/4 cloudversie ook een krachtig innovatieplatform. “Vooral voor middelgrote bedrijven is dat van groot belang. Ze hebben niet de aparte resources om innovatie op verschillende platformen uit te bouwen en dat allemaal met elkaar te laten spreken. Die versplintering van middelen over verschillende technologieën kost handenvol geld en bijzonder veel onderhoud.” Aldus nog Johan Mine.

S4 Cloud ERP klaar voor Belgische middelgrote bedrijven?

"We zijn bij Flexso heel enthousiast over de laatste releases van SAP. De toepassing is heel stabiel, snel en ze wordt steeds rijker in functionaliteiten. Middelgrote bedrijven moeten zeker deze cloudversie in hun investeringsplannen opnemen.” zegt Raf Alexander, managing partner van Flexso. “Wanneer juist het moment is om over te schakelen, hangt ook af van de releases. In totaal zal SAP voor meer dan 22 sectoren een versie uitbrengen. Je wacht best tot de release voor jouw sector beschikbaar is. Maar de technologie ziet er in elk geval veelbelovend uit. Middelgrote bedrijven zullen makkelijker kunnen innoveren en de kosten binnen de perken houden.”

Meer info? Contacteer ons.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie