banner image

Hoe SAP Concur uitgavenbeheer voor bedrijven revolutionaliseert

 • Phillipe De Decker
  Phillipe De Decker

Op zoek naar een tool voor je onkostenbeheer in het digitale tijdperk die krachtig en toch simpel en eenvoudig te gebruiken is? SAP Concur laat je medewerkers zelf hun businesstrips organiseren en zorgt ervoor dat hun plannen in lijn liggen met jouw bedrijfsrichtlijnen. Het verzamelt de data van alle uitgaven op één centrale locatie en maakt zo end-to-end onkostenbeheer mogelijk. Het resultaat? Eenvoudiger compliance en geoptimaliseerde processen voor iedereen. 

Wereldwijd leider in reis- en onkostenbeheer

In de G2 Summer Grid® Reports for Travel Management en Expense Management wordt SAP Concur erkend als een toonaangevende tool. Het heeft een sterke aanwezigheid op de markt en krijgt hoge tevredenheidsscores van gebruikers. Door 's werelds krachtigste oplossing voor uitgavenbeheer te integreren met uw SAP-systeem, ervaart u dezelfde voordelen: moeiteloos, nauwkeurig uitgavenbeheer en absoluut gebruiksgemak voor uw medewerkers.

Eenvoudig en accuraat onkostenbeheer

Concur Expense heeft heel wat features die een groot verschil maken en processen voor werknemers, HR en finance vereenvoudigen, zoals:

 • Mobile Solutions en elektronische ontvangstbewijzen: wie op de baan is voor het werk, kan simpelweg een foto trekken van zijn ontvangstbewijzen, automatisch zijn onkosten rapporteren en ze doorsturen ter goedkeuring via om het even welk mobiel apparaat.
 • Volledig geautomatiseerde kaartintegratie: gebruik één enkel systeem om de uitgaven van verschillende bedrijfskaarten te beheren.
 • Financial Connectors: krijg een exact overzicht van je budget met geïntegreerde reis- onkosten- en ERP data.
 • Nauwkeurige rapportering: beheer uitgaven door te vertrouwen op één gedetailleerd overzicht.

Ontdek hoe Bekaert SAP Concur – een krachtige, cloudgebaseerde tool voor uitgavenbeheer - implementeerde en integreerde met de interne SAP Finance- en HR-modules.

Vereenvoudigde boeking van zakenreizen en kostenbeheer voor bedrijven

Met Concur Travel krijgen je medewerkers de vrijheid en flexibiliteit om hun zakenreizen te plannen en in te boeken via verbeterde reisopties, terwijl jij de voordelen oogst van…

 • Eenvoudige boeking: maak het gemakkelijker voor je werknemers om reizen te plannen met meerdere mobiele boekingopties.
 • Geïntegreerde systemen: breng alle elkementen van je reisonkosten samen, verbind T&E met je globale distributiesysteem (GDS) en TMC partners en link dat vervolgens met je ERP-systeem.
 • Controle over de reisroute: krijg zicht op elke reisroute, waar die ook geboekt werd.
 • Zichtbaarheid van transacties: zoek eenvoudig elke reservatie op, houd de totale kost onder controle en volg welke transacties in de boekingstool passeren.
 • Boeking vs. uitgaven: match automatisch reisroutes met veranderingen op de kaart en ontvangstbewijzen om te zien wat daadwerkelijk is uitgegeven.

Meteen aan de slag met SAP Concur dankzij ons geaccrediteerde team

Flexso beschikt over een ervaren team met de juiste competenties op het gebied van integratie, cloud en SAP ERP voor een snelle, vlotte en probleemloze implementatie van SAP Concur. We werken met jou samen om een flexibel implementatieplan op maat te maken met een methodologie die we in meerdere gevallen hebben bewezen. Bovendien zijn onze experts getrainde, geaccrediteerde Concur-consultants met specifieke ervaring in kostenverwerking.

Ons gecertificeerde team implementeerde SAP Concur al in bedrijven van allerlei rang en slag. Wil je graag meer weten over onze aanpak of onze succesvolle cases? Neem dan zeker contact met ons op.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie