banner image

SAP Innovation Award

SAP Innovation Award: het bewijs dat innovatie ons in het bloed zit

  • Flexso

Op Valentijn hing de liefde voor de technologie van de toekomst volop in de lucht tijdens de Belux SAP Partner Awards in Tervuren in België. Tijdens dit evenement werd Flexso de trotse winnaar van de SAP Innovation Award voor 2018. Deze overwinning is het beste bewijs dat we niet zomaar experts zijn op vlak van SAP-oplossingen, maar continu werken aan vernieuwende SAP-oplossingen die onze klanten helpen om te innoveren. 

Het hechte partnerschap tussen Flexso en SAP betekent dat we mee kunnen innoveren aan de zijde van onze klanten. We combineren hiervoor de meest geavanceerde technologieën met een diepgaand begrip van SAP-oplossingen. Innovatie is tenslotte meer dan alleen maar de implementatie van chatbots, big data of machine learning in uw bedrijf. Ons doel is om met technologieën mensen, dingen en bedrijven met elkaar te verbinden, om zo meerwaarde te creëren.

Innovatie is een permanent proces

SAP reikt ieder jaar Partner Awards uit aan spelers die uitblinken op het vlak van ontwikkeling, geëngageerd de samenwerking met SAP verder uitbreiden, en het succes van hun eigen klanten versterken. 

Al van bij de opstart van Flexso, nu 15 jaar geleden, zit innovatie verweven in ons DNA. We zijn dan ook bijzonder trots deze erkenning te krijgen als uitgesproken pionier op de markt. Onze consultants zijn vertrouwd met de meest recente en de krachtigste technologieën. Ze gebruiken ze om de reële, zakelijke uitdagingen van onze klanten op te lossen zodat die op hun beurt het succes van hun klanten in een stroomversnelling kunnen brengen. 

Het succes van de klant als doel

Flexso-consultants zijn experts in het gebruik van SAP-tools om waarde te creëren. Door zich snel nieuwe methodologieën eigen te maken – zoals design thinking, ideation en prototyping – zet het Flexso-team de nieuwe SAP-tools slim in, om zo via het SAP Cloud Platform prototypes te creëren.

“Zo hebben we bijvoorbeeld het SAP Intelligent Technologies portfolio opgenomen vanaf de dag dat het verscheen,” legt David Pierre, partner bij Flexso Digital, uit. ”Door meteen voluit te gaan voor een intelligent enterprise, hebben we vandaag de juiste tools in handen om aan de noden van bedrijven in het digitale tijdperk te beantwoorden.”

“Ik wil graag onze geweldige collega's en klanten oprecht bedanken. Het is dankzij hen dat we samen kunnen innoveren,” voegt Raf Alexander, stichtend partner van Flexso, toe. “Dit is een mooie erkenning voor hun creatieve ideeën, hun prachtige initiatieven en hun team spirit. Deze award is een bevestiging van hoe wij onze klanten kunnen helpen om innovatieve SAP-oplossingen in te voeren en zo hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.”

Meer informatie over onze creatieve SAP-oplossingen? Ontdek hoe wij ODHT hebben geholpen bij de automatisatie van hun logistieke processen, of bekijk een voorproefje van onze slimme koffiemachine.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie