banner image

Sluit sneller een deal door de juiste personen te contacteren

Influencer map in SAP Sales Cloud

  • Thomas Van Looy
    Thomas Van Looy

Vandaag draait elke business erom klanten te engageren tegenover uw bedrijf. Om bedrijven te helpen op nieuwe en betere manieren met klanten te interageren, verbetert SAP constant haar CRM-aanbod. Het resultaat is SAP Customer Experience, een oplossing die marketing, sales, klantendienst en verkoop met elkaar linkt in één gebruiksvriendelijk online SAP Customer Experience platform. U trekt er niet alleen klanten mee aan, u geeft uw verkoop een boost en biedt meerwaarde aan uw volledige organisatie. 

Een belangrijke troef van de SAP Sales Cloud: De ‘influencer map’.

Sluit een deal sneller af door de juiste personen te contacteren

Verkopen is vandaag een complex proces. U moet niet alleen de sector en business van uw klanten kennen, maar ook weten wat ze nodig hebben, wat ze willen en misschien zelfs op de hoogte zijn van hun persoonlijke smaak.

Uiteraard hebt u als bedrijf een sales- en marketingteam dat u daarin ondersteunt. Maar weet u welke van uw collega’s het meest geschikt is om een bepaalde lead of verkoopsopportuniteit op te volgen? Hebt u enig idee wie binnen uw bedrijf de juiste invloed kan uitoefenen op de beslissingnemer om uiteindelijk de deal binnen te halen? 

Gebruik de SAP Sales Cloud influencer map

Met deze  SAP Sales Cloud functionaliteit is het voor het salesteam meteen duidelijk wie het dichtst bij een welbepaalde klant staat. En dus ook de meeste kans maakt om een bepaalde deal te winnen.

Het concept is eenvoudig. De influencer map toont alle belangrijkste influencers, mensen met invloed, in een soort spiraal. De persoon die het dichtst bij de 'owner of the business opportunity', of beslissingnemer staat, en dus statistisch de meeste kans maakt om een deal effectief binnen te halen, wordt visueel getoond het dichtst bij die beslissingnemer. U moet gewoon zijn of haar foto naar de business opportuniteit slepen. Dicht bij uw klanten staan was nog nooit zo eenvoudig en leuk! 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie