banner image

S/4HANA Cloud ERP: veilig, schaalbaar, mobiel en klaar voor de toekomst

  • Günther Heirman
    Günther Heirman

ERP-systemen zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne organisaties. Ze helpen je processen te optimaliseren en integreren over verschillende afdelingen heen, en kritische informatiestromen te stroomlijnen. Maar moet je ERP-systemen nog wel lokaal beheren? Is de wereld klaar voor cloudgebaseerde ERP-systemen – of beter: zijn die systemen klaar voor de wereld? SAP’s S/4HANA Cloud biedt alle voordelen van een on-premise-oplossing, en meer.

Cloudtechnologieën bieden enorm veel mogelijkheden. Geen wonder dat ook SAP volop voor een cloud-first-strategie gaat. SAP optimaliseert de cloudgebaseerde aspecten van haar zakelijke IT-oplossingen en bouwt minder geavanceerde interfaces, apps en platformen geleidelijk af. Geheel in die lijn ontwikkelde SAP S/4HANA Cloud: een schaalbare, mature oplossing voor organisaties die de switch maken van een on-premise naar een cloud-gebaseerd ERP-systeem. 

De troeven van S/4HANA Cloud

SAP’s S/4HANA Cloud ERP-systeem biedt alle voordelen van een on-premise-systeem:

  • stimuleert datagestuurde beslissingen;
  • is eenvoudig te integreren met andere SAP-oplossingen;
  • verhoogt de slagvaardigheid, efficiëntie en productiviteit van je onderneming;
  • creëert nieuwe mogelijkheden voor automatisering.

S/4HANA Cloud ERP doet echter meer dan dat. Het maakt je organisatie efficiënter en meer digitaal gedreven en biedt ook de schaalbare rekenkracht die je nodig hebt om de nieuwste technologieën in je processen te integreren. Van voorspellende analyses en IoT tot machine learning: met S/4HANA Cloud ERP zet je al deze oplossingen eenvoudig in voor je organisatie.

S/4HANA Cloud biedt nog meer waardevolle functies die de balans naar een cloudstrategie helemaal kunnen doen overslaan. SAP ontwikkelde bijvoorbeeld bedrijfsprocessen voor een breed scala van industrieën. “Ons systeem bevat gespecialiseerde processen voor retail, de bankenwereld, de chemische industrie, enz.”, aldus Alain Georgy, managing director bij SAP Belux. “Dat is uniek in onze sector.” 

Flexso: jouw partner voor S/4HANA Cloud

Flexso ontving als een van de eerste IT-partners in België een SAP S/4HANA Cloud-certificaat. Daardoor hebben we ervaring met heel wat integraties. We helpen je graag om de mogelijkheden van S/4HANA Cloud voor jouw organisatie te verkennen, en ondersteunen je bij de overstap naar cloud ERP.

Meer weten over de voordelen van SAP cloud ERP? Neem contact met ons op

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie