banner image

iV!GO focust 100% op klantervaring

Mobiele app verbetert werkprocessen van V!GO en dienstverlening naar klanten. 

  • Zjef Mallaerts
    Zjef Mallaerts

VIGO heeft zich dankzij dit project opnieuw uitgevonden en staat vandaag sterker dan ooit. Met één van de meest geavanceerde en geïntegreerde systemen in de industrie, heeft VIGO een waardevol concurrentievoordeel dat de strategie van de onderneming de komende jaren zeker nog ten goede zal komen.

V!GO behoort tot de Europese top op het gebied van technische orthopedie. Om hun processen te verbeteren en de dienstverlening naar haar klanten te verbeteren, ontwikkelde Flexso een mobiele SAP applicatie die zowel online als offline beschikbaar is. Het resultaat was iV!GO, vandaag het hart van de V!GO bedrijfsactiviteiten.

De ambitie van V!GO was niet min. Minder papierwerk en call-backs, snellere leveringen en terugbetaling, meer productietijd, internationalisering en last but not least vooral een hogere klantentevredenheid dankzij een betere klantervaring.

Complete informatie

De mobiele app die Flexso ontwikkelde zorgt ervoor dat zorgverstrekkers via een tablet hun patiënten niet alleen beter kunnen informeren, maar ook vlotter bestellingen kunnen afhandelen. De zorgverstrekkers beschikken niet alleen over de juiste leverdatum, maar ook over het hele V!GO- productengamma, de catalogi van externe leveranciers en alle stalen voor de afwerking van hun product. 

Efficiëntere logistiek

De app biedt aanzienlijke voordelen door het verkorten van de bevoorradingsketen en levertijden. Het automatiseren van bestellingen garandeert complete en correcte bestellingen en bespaart tijd. Het gebruik van scanners en QR-codes op de dienst materiaalcoördinatie verhoogt de efficiëntie van het transport.

Iedereen wint

Door informatie op één platform te centraliseren, verbetert zowel de ervaring van de patiënten als die van de zorgverstrekkers en andere betrokken medewerkers bij V!GO. V!GO won voor het iV!GO project de publieksprijs in de categorie 'Supply Chain Award- project of the year'.
Lees meer

Hoe ervaarde V!GO dit project?

"Dit project is succesvol en vlot verlopen omdat we het werkproces stap voor stap hebben aangepakt en er een grote betrokkenheid was van zowel IT als onze medewerkers. Het resultaat is een performante app waarmee we onze kwaliteit qua producten en dienstverlening dichter bij onze klanten kunnen brengen. De mobiele applicatie die Flexso ons adviseerde en voor ons ontwikkelde, bleek de perfecte oplossing en heeft onze manier van werken echt verbeterd. Om nieuwe technologiën te omarmen, is het ook belangrijk out-of-the-box te denken. Flexso was doorheen het hele traject de perfecte partner."
Dries Verbruggen, IT Manager V!GO

Technische achtergrond

  • Ontwikkeling van een Windows 8.1 mobiele applicatie voor de zorgverstrekkers voor zowel een offline als online omgeving.
  • Integratie van de app met de al bestaande systemen waaronder SAP SD, SAP PP en SAP MM.
  • Gebruikte oplossingen: SAP Mobile Platform, Afaria, SAP Netweaver Gateway, SAP Relay server, new Solution manager installation en een upgrade van de productiesystemen met oog op een kwalitatief IT landschap.
  • Mobiele scan app voor orderpicking. 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie