banner image

Maak moeilijke processen eenvoudig met SAP Fiori

Welke mogelijkheden hebt u om apps te implementeren binnen uw SAP omgeving?

  • Mario Aerts

Mobiele toepassingen zijn de toekomst. SAP Fiori biedt een antwoord. Het gaat om een verzameling van apps die u helpen businessprocessen gebruiksvriendelijk te implementeren via out-of-the box mobiele applicaties. Het is een eenvoudige manier om uw SAP transacties op mobiele toestellen aan de praat te krijgen.

Wat is het voordeel van SAP Fiori?

  • Een realtime gebruikerservaring;
  • Snel te implementeren;
  • Uniformiteit in verschillende apps;
  • Eenvoudig uit te breiden.

Flexso installeerde al Fiori apps bij tal van klanten. Hun enthousiaste feedback motiveert ons hier verder in te specialiseren.

Kunt u Fiori apps uitbreiden?

Naast standaard apps, is het eenvoudig om zelf Fiori apps te schrijven, gebruikmakend van de onderliggende Fiori technologie (SAPUI5). Dat kan op verschillende manieren, maar het beste is om de Fiori guidelines te behouden. Zo behoudt u uniformiteit in verschillende apps en houdt u de gebruikerservaring bij verschillende oplossingen gelijk.

Online of offline ontwikkeling?

Bij de start van een project is het belangrijke u af te vragen of u een app online of offline wilt ontwikkelen. Een offline toepassing verhoogt de complexiteit, maar geeft de nodige zekerheid om kritische taken uit te voeren in het veld.

Heel wat factoren spelen mee bij de keuze voor on- of offline. Stel, u werkt in een laboratorium met kritische gegevens en internet of WIFI is verboden. Door een offline applicatie voorziet u de nodige software en functies om gegevens te downloaden op een mobile device. Voert de gebruiker wijzigingen in, dan worden deze aanpassingen op een veilige manier gesynchroniseerd als de gebruiker online komt.

SAP Afaria is een Enterprise Mobile Management (EEM)/Mobile Device Management (MDM) oplossing die het mogelijk maakt om een offline mobiele toepassing binnen uw omgeving te integeren voor de installatie van hybride en native applicaties . Deze software wordt ook aangeboden in de cloud onder de noemer SAP Mobile Secure.

Kunt u Fiori apps offline gebruiken?

Fiori applicaties zijn van nature online van karakter. Via het mobiele platform van SAP (Sap Mobile Platform) kunt u deze applicaties uitbreiden met geadvanceerde mobiele functionaliteiten zoals push notificaties en offline mogelijkheden. Via SAP Mobile Platform technologie maakt u dus van een Fiori webapplicatie een volwaardige hybride applicatie die geintegreerd kan worden met functionaliteiten op uw mobile device. Dat kan zowel via on-premise technologie als in de cloud.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie