banner image

Managed services

De sleutel tot volledige ontzorging

 • Wim Van Humbeeck, Peter Zegers

Technologie evolueert alsmaar sneller. Kun je nog volgen? Als je ruimte wil creëren om je op je kernactiviteiten te focussen, reken dan op Flexso voor het beheer van je SAP-omgeving. Ons aanbod aan managed services zorgt dat je applicaties en infrastructuur – en dus ook je business – in topvorm blijven terwijl je de totale cost of ownership van je IT-landschap optimaliseert.

Om een SAP-omgeving te runnen, is er heel wat expertise nodig. De waaier aan toepassingen breidt immers uit; de vereisten voor compliance en dataveiligheid worden strenger én oplossingen moeten uitermate schaalbaar zijn. Flexso heeft jarenlang ervaring met SAP-oplossingen. Dankzij die expertise zijn we de ideale partij om je infrastructuur te beheren en de ROI te optimaliseren! 

Efficiëntie, wendbaarheid en kostenbesparingen

Als leverancier van totaaloplossingen bieden we een breed, flexibel pakket van managed services om de mogelijkheden en performantie van je platform te verbeteren en continuïteit te verzekeren. Zo garanderen we je een absolute peace of mind. Daarnaast zal je ook:

 • Efficiënter werken
  Van systeemupdates en troubleshooting – met SLA’s – tot proactieve monitoring en disaster recovery: welke blokken van ons aanbod aan managed services je ook kiest, ze houden je applicaties en infrastructuur in topvorm. Daardoor werk je efficiënter, zodat je kan focussen op meer strategische taken.
   
 • Wendbaarheid en innovatie boosten
  Managed services omvatten diensten zoals permanente monitoring, het beheer van serviceniveaus en voortdurende verbetering van je infrastructuur. Zo kan je je applicaties of infrastructuur flexibel aanpassen aan veranderingen of nieuwe businessvereisten (bv. nieuwe oplossingen toevoegen, up- of downscaling, enz.). Het resultaat: je blijft de concurrentie altijd een stap voor.
   
 • Kosten besparen
  Wij onderhouden je infrastructuur en optimaliseren die permanent. We monitoren ook je applicaties en de onderliggende infrastructuur, om te checken of ze goed blijven functioneren. Ondertussen verbeteren we de totale cost of ownership. Je kan 24/7 op ons rekenen, zowel in nauwe samenwerking met je team als via een volledig outsourcingcontract.
   
 • Groeiende complexiteit beheersen
  Applicaties, infrastructuur en de interacties daartussen worden steeds complexer. Door een beroep te doen op onze expertise slaap je op beide oren: een professioneel team beheert alles in jouw plaats. 

Crelem Bakeries rekent op Flexso: wij bezorgen hen absolute peace of mind. Ontdek hun verhaal.

Vier bouwstenen, één focus

Met een pakket managed services anticipeer je sneller op veranderingen, neem je een voorsprong op je concurrenten en draaien je systemen – en dus ook je organisatie – beter dan ooit. Welke ondersteuning je van ons krijgt, hangt af van de diensten die je kiest. Jij zit aan het roer en wij zorgen ervoor dat we je specifieke noden kunnen inlossen. Er is wel één constante: met managed services blijft uw business draaien.

Ons aanbod managed services omvat vier basis bouwstenen:

 1. SAP support agreement
 2. SAP application managed services (functionele laag)
 3. SAP BC-diensten (technische laag)
 4. Infrastructuur en clouddiensten – IT-landschap

Meer weten over deze bouwstenen? Lees meer.

Expertise, ervaring en een methodologie die je kunt vertrouwen

Flexso beschikt over een team van hooggekwalificeerde, oplossingsgerichte SAP-consultants. Ze hebben grondige ervaring met zowel SAP-applicaties als infrastructuur. Aan de hand van best practices en een ITIL-gebaseerde workflow bieden ze je een uitgebreide managed services-oplossing. En er is meer: omdat Flexso deel is van de grotere Cronos-groep, kunnen we je een ontzettend brede waaier technologie-expertise aanbieden. Kortom, we zorgen voor een echte totaaloplossing rond managed services. En om jou het leven nog makkelijker te maken, zorgen we ervoor dat er je één enkele contactpersoon hebt voor al je technologievereisten.

Nog redenen nodig om voor Flexso te kiezen?

 • Jij bent onze focus: elk bedrijf heeft andere vereisten. Daarom begin elke samenwerking met een evaluatie van je applicaties en infrastructuur. Op basis van de resultaten ontwikkelen we een schaalbaar voorstel op maat, dat perfect past bij je organisatie.
   
 • Resource scaling: omdat de vraag naar services intern kan variëren, kunnen we extra middelen aanbieden om piekbelastingen op te vangen (op korte of lange termijn).
   
 • Pragmatisch beheer van serviceniveaus: we luisteren altijd naar je vereisten en feedback, nemen je noden en diensten regelmatig onder de loep en passen ons aanbod aan van zodra dat nodig blijkt. Zo zijn we er zeker van dat we onze missie naleven: jou volledig ontzorgen. 


Contacteer ons. We overleggen met plezier hoe we samen je applicaties en infrastructuur kunnen optimaliseren.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie