banner image

Lopen voor het goede doel

Juli 2020 - uitgesteld tot Juli 2021

  • Flexso

Helaas is de Montafon Marathon 2020 wegens Corona geannuleerd. Maar uitstel is zeker geen afstel: onze lopers blijven trainen om deze uitdaging volgend jaar alsnog aan te gaan!

Alsof meedoen met een marathon nog niet gek genoeg is, dachten we er nog eens een schepje bovenop te doen en ons in te schrijven voor een marathon in de Montafon gebergten in Oostenrijk. Zo gezegd, zo gedaan. 
Enkele collega’s hebben in het verleden al eens meegedaan met een marathon, anderen zijn gewoon graag sportief bezig. Maar wat zeker is, is dat we allen zeer gemotiveerd zijn om deze uitdaging samen aan te gaan. 21 collega’s schreven zich in. De één al wat meer ervaren dan de ander, maar iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen: het overwinnen van deze mentale beproeving. 

De marathon van Montafon

De Montafon marathon heeft een adembenemend parcours met 1500 hoogtemeters. De deelnemers lopen doorheen de prachtigste delen van de Alpen, en steken hierbij ook de grens over tussen Tirol en Vorarlberg – het hoogste punt van deze spectaculaire route. 

Voor de sportieve maar iets minder ervaren lopers kan er ook gekozen worden tussen 15 en 33 km. 

Waarom we meedoen

Lopen voor het goede doel

Omdat we deze uitdaging niet alleen voor onszelf willen doen, besloten we om deze te koppelen aan het goede doel. We hebben gekozen voor twee organisaties die ons nauw aan het hart liggen, en het gesponsorde bedrag zal gelijk verdeeld worden. 

Children of Lima is een organisatie die fondsen werft en duurzame projecten opzet om kinderen en hun gezinnen uit de armste sloppenwijken van Lima te voorzien van alle primaire behoeften, zoals water, veiligheid en ontwikkelingsmogelijkheden.

MS Liga is een organisatie die zich inzet voor MS-patiënten en de mogelijkheid biedt om de juiste hulp te vinden, zowel voor de patiënt als voor degenen die het dichtst bij hem of haar staan.

Sponsoring

Er zijn verschillende manieren om ons te sponsoren. Private sponsors zijn individuelen die één of meerdere lopers kunnen sponsoren een vast bedrag van €25 te storten. 

Daarnaast willen we ook graag de klanten van Flexso aanspreken. Hen kunnen we een vast pakket aanbieden, waarin we het bedrijf dan ook opnemen in al onze on- en offline communicatie. Ook hier kunnen verschillende lopers gesponsord worden. 

En ten slotte

We beseffen dat we met deze uitdaging een unieke, maar niet te onderschatten ervaring tegemoet gaan. We zijn enorm dankbaar dat Flexso ons de mogelijkheid biedt om onze grenzen te verleggen, zowel op de werkvloer als ver daarbuiten.

Wil ook jij je steentje bijdragen aan onze gekozen goede doelen door onze lopers te steunen? Laat het ons zeker weten! 

 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie