banner image

Word Functioneel SAP Consultant

  • Ivan Tys
    Ivan Tys

In juni start de volgende VDAB-opleiding tot Functioneel SAP Consultant. Als SAP-dienstverlener zetten we onze schouders graag mee onder dit project. Kennisdeling staat bij Flexso immers centraal.

In de intensieve training schaaf je je kennis van de meest gebruikte functionaliteiten bij en leer je de sales en procurement flows in detail kennen. Na de opleiding hebben configuratie en businessanalyse geen geheimen meer voor jou.

Iets voor jou?

SAP is de marktleider in zakelijke software in België, en de nood aan SAP-specialisten is dan ook groot. Naast profielen met een technische achtergrond, zijn ook functionele experts, die alles weten van businessprocessen en hoe die met SAP te ondersteunen, druk bevraagd. Een diploma functioneel consultant is jouw toegangskaartje tot de wondere wereld van SAP. Ook bij Flexso werken vandaag heel wat collega’s die via de technische opleiding kennismaakten met SAP. Meer over de opleiding tot SAP Consultant.

Ben je werkzoekend, en geboeid door IT, bedrijfsprocessen en businessanalyse, dan ben je de geknipte persoon voor deze opleiding. 

Praktisch

Deze full-time opleiding gaat van start op 9 juni 2021. Meer informatie op de virtuele infosessie op 3 en 25 mei.
Naast lessen in een kleine groep van 12 cursisten, krijgt iedere deelnemer individuele en groepsoefeningen mee naar huis. 

Tijdens de training word je ondergedompeld in verschillende bedrijfsprocessen van SAP en leer je configureren en parametriseren binnen de SAP-standaard. De focus ligt op het aankoop- en verkoopproces, aangevuld met een basis van programmatie en debugging. Ook procesmatig werken en communicatievaardigheden komen aan bod: essentiële skills in een job als functioneel consultant. 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie