banner image

Flexso en Qualtrics slaan de handen in elkaar

  • Flexso

Met trots kunnen we zeggen dat we de handen in elkaar slaan met Qualtrics, een toonaangevend bedrijf met een focus op beleving. Met over een miljoen gebruikers in meer dan 100 verschillende landen, zijn ze de marktleider van 2020 in Experience Management. Bovendien worden ze vertrouwd door +11.000 merken. Door samen te werken met dit topbedrijf, slagen we erin om de kloof tussen mensen en business te dichten. 

We tillen uw klanten- en werknemerservaring naar een hoger niveau

De juiste beleving creëren en verbeteren, kan door de Experience data (X-data) te combineren met de Operationele data (O-data). Door samen te werken met Qualtrics, helpen we bedrijven hierbij. Luisteren alleen is niet meer voldoende. Het draait om het nemen van actie. Verbeter de algemene ervaringen van uw werknemers en verzamel feedback van je klanten. Alleen zo kan u de juiste aanbevelingen geven aan de personen die verandering kunnen doorvoeren.

Onze belofte? We bieden een eersteklas ondersteuning aan uw organisatie doorheen het hele traject. Door de uitgebreide know-how en kennis van onze SAP experts te combineren met de mogelijkheden van Qualtrics, garanderen we de beste resultaten voor zowel klanten als medewerkers.  

Wat kan Flexso voor u doen?

Met een team van ongeveer 320 SAP consultants werken we bij meer dan 140 actieve klanten. Onze projecten beperken zich niet alleen tot België, maar bevinden zich in 40 landen. Wat maakt ons nu zo uniek?
We danken ons succes aan vier sterke fundamenten:

  • Kennis en kunde: We investeren constant in opleidingen en kennis
  • Investeren in innovatie: We investeren in nieuwe ontwikkelingen zodat u als bedrijf steeds kan rekenen op de meest gepaste en actuele oplossingen
  • Open en transparant: Transparantie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur
  • Een betrouwbare partner: Klanten van het eerste uur zijn vandaag nog steeds de grootste klanten. We streven om een betrouwbare partner te zijn voor klanten, werknemers en partnerbedrijven. 

“De samenwerking met Qualtrics stelt ons in staat om mens en bedrijf dichter bij elkaar te brengen. Door de werknemers in het middelpunt van de organisatie te plaatsen, slagen we erin om zowel motivatie als de algehele business te verbeteren. Qualtrics biedt de juiste mogelijkheden voor deze digitale én menselijke transformatie.”
Raf Alexander, Managing Director Flexso

Klaar om uw klanten- en werknemerservaring naar een volgend niveau te tillen? Neem contact met ons op, we begeleiden je hier graag bij!

Over Qualtrics
Qualtrics is het toonaangevende ervaringsdata (X-data) bedrijf, eigendom van SAP, de marktleider in operationele data (O-data). Met meer dan 20 kantoren verspreid over 5 continenten bouwen zij transparante technologie die kloven dicht op vlak van beleving. Hun beslissingen en aanbevelingen zijn gebaseerd op geverifieerde data.

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie