banner image

SAP Integrated Business Planning

Vraag en aanbod op één lijn

 • Eric De Vriendt
  Eric De Vriendt

Een instabiele markt, hoge verwachtingen op vlak van service, snelle levertijden… Supply chain management (SCM) wordt steeds complexer. SAP Integrated Business Planning digitaliseert en connecteert alle aspecten van je voorraadketen, zodat je moeiteloos vraag en aanbod op elkaar afstemt. Het resultaat? Je weet welke productlijnen prioriteit moeten krijgen, maakt eenvoudig planningen op en past je activiteiten vlot aan de veranderende markt aan.

Starten met SAP IBP

SAP IBP biedt je relevante data en inzichten om strategische en operationele keuzes te maken voor een slimmer supply chain management. Hoe je de innovatieve tool het beste inzet, hangt af van de oplossingen die je vandaag al gebruikt. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Flexso zet je op weg.

 • Heb je nog geen SCM-oplossing? Overweeg de stap naar IBP en S/4HANA. met als beginpunt Sales & Operations planning.
 • Heb je een lichte SCM-oplossing? Zet de stap naar mature IBP-oplossingen en bekijk de innovatiemogelijkheden die ze bieden.
 • Heb je al een geavanceerde SCM-oplossing? Onderzoek hoe de innovaties van IBP je huidige model kunnen versterken en stel een roadmap op om je bestaande oplossingen stap voor stap te vervangen. 

Meer weten over hoe IBP werkt? Lees onze blog over de belangrijkste functies van SAP IBP.

De Flexso way

SAP IBP is de weg vooruit voor supply chain management – zoveel is duidelijk. Flexso begeleidt je in drie stappen om de innovatieve tool in gebruik te nemen.

 1. Stel een IBP-roadmap op
  Door je huidige SCM-oplossingen in detail te bekijken en te evalueren, geven we je inzicht in de manier waarop SAP IPB je kan helpen je bedrijfsdoelen te bereiken. Samen met ons gemotiveerde team teken je de weg uit naar jouw toekomstige IBP-oplossing. 

 2. Valideer je plan met een proof of concept
  Nog niet klaar om zwaar te investeren in een IBP-oplossing? Geen probleem. Aan de hand van een PoC op het Flexso IBP-systeem schat je de impact van de oplossing op jouw organisatie in. Je ontdekt de mogelijkheden van de tool en bepaalt met een gerust hart de weg ernaartoe.
   
 3. Implementeer de oplossing, samen met ons team
  Eens je beslist hebt om SAP IBP te implementeren, kan je rekenen op ons gemotiveerde team. We helpen je doorheen het hele proces: van 'Discovery' tot 'Deployment'. Onze jarenlange ervaring met SCM-projecten en uitgebreide kennis van Cloud Integration, Cloud Identity, S/4HANA, SAP ECC en SAP SCM delen we graag met jou. Zo helpen we je om het maximum uit je IBP-oplossing te halen.
  Bovendien passen we de oplossing ook aan aan de specifieke noden van jouw organisatie. Op Flexso kan je rekenen: wij zijn jouw partner op weg naar slimmer voorraadbeheer. 

Klaar om jouw processen een boost te geven en de leiding te nemen in SCM? Contacteer ons voor meer info over SAP IBP en ontdek hoe wij je kunnen helpen. 

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie