banner image

SAP IBP Supply Chain Consultant

 • Grisja Goossens

Hou jij van alles wat met Supply Chain planning en management te maken heeft, en wil jij het verschil maken voor klanten door innovatieve cloud-based supply chain oplossingen te implementeren? Welkom aan boord van ons Supply Chain schip!

Over Flexso

Flexso is een full service SAP-partner die end-to-end oplossingen op maat aanbiedt. Al meer dan 15 jaar helpen we organisaties met het optimaliseren van hun processen en bedrijfssoftware. Onze sterkte? Als SAP Gold Partner hebben we een brede expertise, en deze delen we maar al te graag. Kennisdeling zit in ons DNA.

Door de beste oplossing met de juiste mensen te combineren, tillen we SAP naar een hoger niveau. En daarom groeien we elk jaar. Ons team bestaat vandaag uit meer dan 300 specialisten. Word jij één van hen?

Jouw functie

SAP Integrated Business Planning (IBP) is de weg vooruit voor supply chain planning, dat is nu wel duidelijk. Meer bedrijven zetten vandaag dan ook de stap naar een geoptimaliseerde supply chain management met deze innovatieve cloud-applicatie. Als SAP IBP Supply Chain Consultant help je hen hierbij op weg. Je luistert naar de noden van de klant, vertaalt deze in SAP IBP concepten en oplossingen en laat hen kennismaken met de laatste innovaties voor planning, zoals DDMRP (Demand Driven MRP). Daarnaast zorg je mee voor een vlekkeloze implementatie. En zo voor tevreden klanten.

Je neemt de leiding doorheen de volledige duur van een project en werkt mee aan analyses, workshops, blueprints, configuraties, testing en go-live. Je hebt de skills om de verwachting van de klant te begrijpen en te vertalen naar de SAP best practices, om deze tenslotte te implementeren. Daarnaast hecht je veel belang aan de kwaliteit van het opgeleverde werk en staan klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog op je prioriteitenlijstje bij de realisaties van projecten.

Je komt terecht in een team waarbij jonge consultants en experts elkaar versterken. Kennisdelen zit in ons DNA, en je staat dan ook te springen om jouw expertise en kennis te delen met je collega’s. Maar geen zorgen, ook jij kan blijven bijleren. Ons SCM team behandelt alles wat met planning te maken heeft, denk maar aan Demand Planning, S&OP, Inventory Planning, MPS enzovoort. Jij krijgt de kans om je hier helemaal in onder te dompelen. 

Ons Supply Chain management team werkt heel nauw samen met andere teams binnen Flexso (ERP, integratie en reporting). Al onze consultants zijn “APICS certified” en werken samen aan innovatieve oplossingen voor verschillende nationale en internationale klanten.  

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimum 3 jaar ervaring als functionele SAP consultant in SAP SCM/APO/IBP
 • Goede functionele kennis van Supply Chain management
 • Je bent ‘eager’ om de nieuwste mogelijkheden van SAP IBP te leren kennen
 • SAP IBP kennis is een pluspunt maar geen vereiste
 • Je bent sterk in analytisch en conceptueel denken
 • Je bent flexibel, gemotiveerd en positief ingesteld
 • Je kan/wil een mogelijke rol spelen bij presales activiteiten (offertes, demo’s, seminaries, ...)
 • Communicatief en open in de omgang met klanten alsook met je collega’s
 • Nederlands- of Franstalig, met een uitstekende kennis van Engels

Wat heeft Flexso jou te bieden?

 • De mogelijkheid jezelf continue verder te ontwikkelen en te groeien in kennis en ervaring via coaching, opleidingen, seminaries,  …
 • Boeiende en interessante projecten met de nieuwste generatie SAP-oplossingen
 • Je werkt in een zeer ervaren team in een professionele organisatie
 • Cultuur van kennisdeling: bij je collega’s kan je altijd terecht
 • Non-stop innovatie door gerichte investeringen in de nieuwste tools
 • De dynamiek van een klein bedrijf met de mogelijkheden van een groot bedrijf
 • De toffe collega's en leuke feestjes krijg je er gratis bij

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie.


Wil je deel uitmaken van ons team, maar vind je geen vacature die bij je past? Wij zoeken graag met je mee

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie