banner image

SAP Warehouse Management verhoogt efficiëntie

Magazijnbeheer en planning perfect op elkaar afgestemd

  • David Pierre
    David Pierre

“Dankzij het verder automatiseren van ons magazijnbeheer, is onze planning daar vandaag perfect op afgestemd. We hebben ook steeds een realtime overzicht van onze magazijnen. Op die manier komen we perfect tegemoet aan de noden van onze klanten, meer nog we overtreffen ze.” 

ODTH is een gerenommeerd bedrijf binnen de logistieke sector. Duurzaam ondernemen zit in hun DNA. Hun magazijnen en bedrijfsruimtes zijn verdeeld over 9 locaties in België. Met hun missie ‘Doe meer dan de klant verwacht’ scoren ze heel hoog in klantentevredenheid en groeien ze ieder jaar.

Stilstaan is achteruitgaan

ODTH is continu bezig met het optimaliseren en het finetunen van haar processen. Om de productiviteit, efficiëntie en kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren was er nood aan een optimalisatie van het magazijnbeheer. SAP Warehouse Management bleek de geschikte oplossing om te voldoen aan de eisen van ODTH op het vlak van efficiëntie, productiviteit, kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en flexibiliteit. 

Optimalisatie en kennisdeling

Flexso hielp ODTH bij de optimalisatie van hun warehouse management systeem en deelde tevens alle kennis zodat ODTH vandaag zelfstandig kan werken. Naargelang de behoeften van ODTH zal Flexso verdere aanpassingen uitwerken en ondersteuning bieden. 

Hoe ervaarde ODTH dit project?

“Als groeiend bedrijf moeten we constant onze processen bijsturen en verbeteren om onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden. Dankzij Flexso staan we precies waar we willen: the cutting edge of logistics”
Bart Weymans, Projectmanager ODTH

Meer weten over ODTH? Neem een kijkje op hun site.

Technische achtergrond

  • SAP WM
  • SD
  • MM

We delen onze kennis graag met u

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie