Over ons

Over ons

Een strategische en full service SAP Gold Partner

Flexso is al sinds 2004 een strategische en full service SAP Gold Partner met kantoren in België, Luxemburg, Oostenrijk en Nederland. Het succes van Flexso is te danken aan vier stevige fundamenten. Die waren er al bij de start en vormen ook vandaag nog steeds de kern van Flexso.

Wat maakt Flexso uniek?

Kennis & kunde
Flexso is een kennisbedrijf. In een markt die constant in beweging is, vraagt dat om een continue investering in opleiding en kennis om altijd up-to-date te blijven. Niet alleen kennis vergaren, maar ook kennis delen, is cruciaal. Binnen Flexso kunnen consultants kennis uitwisselen en aftoetsen met meer dan 350 SAP experten.

Investeren in innovatie
Nieuwe ideeën, trends en oplossingen volgen elkaar in snel tempo op, zowel binnen SAP als erbuiten. Als early adopter investeert Flexso in nieuwe ontwikkelingen zodat u als bedrijf steeds kunt rekenen op de meest gepaste en actuele oplossingen.

Open en transparant
Niet alleen de bedrijfscultuur van Flexso is open. Een vlotte, open en transparante communicatie verhoogt de slaagkans van elke opdracht en draagt bij tot een succesvolle samenwerking. Daarom zoeken we voor u een consultant die zowel qua kennis en kunde als qua motivatie en persoonlijkheid de perfecte match is.

Betrouwbare partner
Klanten van het eerste uur zijn vandaag nog steeds de grootste klanten van Flexso. Niet alleen voor onze klanten zijn we een betrouwbare partner, ook voor onze medewerkers en partners. Dat doen we door onze engagementen na te komen en altijd te werken in echt partnership.

De KU Leuven is klant van het eerste uur en werkt als sinds 2004 samen met Flexso. Lees meer over onze samenwerking. 

Feiten en cijfers

Ons team telt meer dan 350 SAP consultants

Flexso groeit gemiddeld 20% per jaar

2019 werd afgesloten met omzet van meer dan 50 miljoen euro

Een laag personeelsverloop (minder dan 5%)

We werken voor meer dan 140 actieve klanten

Projecten in meer dan 40 landen

Toegang tot 6.500 Cronos consultants

SAP Gold Partner

Flexso is 100% gespecialiseerd in SAP oplossingen, zowel on-premise als in de cloud. Met een team van meer dan 350 SAP specialisten en kantoren in België, Luxemburg, Nederland en Oostenrijk, zijn we een strategische en full-service SAP dienstverlener voor zowel lokale als internationale klanten.

Vertrouwen van SAP

Als Gold Partner van SAP hebben we een rechtstreekse lijn met SAP en staan we op de eerste rij om nieuwe SAP oplossingen te ontdekken. Sinds 2014 is Flexso ook erkend als SAP Partner Center Of Excellence, waardoor we ook de volledige support van uw SAP omgeving (inclusief support voor de SAP software zelf) kunnen verzekeren.

Onderdeel van de Cronos groep

Flexso behoort tot de Cronos groep, een van de grootste e-business integratoren in de Benelux. Deze samenwerking is goud waard, want naast onze eigen expertise in SAP bedrijfssoftware, kunnen we binnen de Cronos groep rekenen op de expertise van meer dan 6.500 medewerkers in tal van verschillende domeinen.

Wilt u SAP integreren met andere toepassingen? Zoekt u advies om de gebruiksvriendelijkheid van uw toepassingen te verhogen? Zoekt u een partner om uw SAP omgeving te beheren in de cloud? Flexso biedt u een totaaloplossing op maat van uw bedrijf. Wij koppelen SAP oplossingen aan de nieuwste technologieën om tot een maximaal resultaat te komen waar uw bedrijf beter van wordt.

Solution partners

Flexso implementeert ook tal van add-on oplossingen die een meerwaarde kunnen zijn voor uw SAP omgeving. We werken samen met partners zoals:

 • EPI-USE Labs: De tools van EPI-USE Labs optimaliseren uw SAP-omgeving dankzij hoogstaande oplossingen voor data scrambling, client copies, data synchronisatie en rapportering.
 • TechWolf: Samen met TechWolf voorzien we SAP SuccessFactors klanten met state-of-the-art artificial intelligence bovenop hun huidige HR-systeem.
 • Arxus: Arxus is gespecialiseerd in configuratie en biedt managed services van Microsoft Azure. Samen met hen zetten wij de SAP omgeving van de klant over naar dit cloud-computing platform.
 • Qualtrics: Qualtrics is het toonaangevende ervaringsdatabedrijf (X-data), eigendom van SAP, de marktleider in operationele data (O-data).

SAP USER Group

U kunt ons terugvinden op SAPience events waar we onze kennis delen tijdens presentaties en workshops.

Certificaten en labels

We willen bedrijfsprocessen beter maken dankzij SAP bedrijfssoftware. Gelooft u ons niet op ons woord? De labels en certificaten die we de afgelopen jaren binnenhaalden, spreken voor zich. 

 • 2020 'SAP EMEA Partner Excellence Award' for Innovation
 • 2020 'Best Cloud Adoption Partner' award at the SAP Belux Awards
 • 2019 'SAP Innovation Award' at the SAP Belux Awards'
 • 2017 'Atlas Copco wint gouden Award in de categorie 'Innovation’ op de  SAP Quality Awards'
 • 2017 'Bridgestone wint brons Award in de categori ‘Fast Delivery’ op de SAP Quality Awards'
 • 2016 'Terumo wint zilver Award op de SAP Quality Awards'
 • 2015 ‘V!go wint Supply Chain Awards’
 • 2015 ‘Ontex wint brons Award op de SAP Quality Awards’
 • 2015 ‘Best SAP Cloud Partner 2014’
 • 2014 'SAP Partner Center of Expertise'
 • 2014 ‘Accreditation for the global SAP partner quality program’
 • 2013 ‘KBC wint SAP Quality Awards’
 • 2012 ‘Best Solution Provider in Supply Chain Management’ @The Fresh Connection
 • 2011 ‘SAP Innovation Awards for ECC6, BOXI 4.0 and Sybase’
 • 2011 ‘Best Service Provider in Supply Chain Management’ @The Fresh Connection
 • 2007 ‘Best Upcoming SAP Partner of the Year’

We delen onze kennis graag met u.

Lees als eerste hoe Flexso concrete cases aanpakt en profiteer van tips op basis van ervaringen uit de praktijk.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie