Een samenwerking op maat

Een samenwerking op maat

Betrouwbaar, innovatief, flexibel en oplossingsgericht

Zoekt u een specifieke oplossing? Wilt u een project volledig uit handen geven? Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw team? Of wilt u een gespecialiseerde partner voor het beheer van uw SAP-omgeving? Wat ook uw noden zijn, Flexso heeft alle kennis en ervaring in huis en onze experten geven u het juiste advies.

'De juiste technologie en businessapplicatie op maat van uw bedrijf'

U bent op zoek naar een oplossing om een bedrijfsproces te optimaliseren, te automatiseren of te vereenvoudigen. Maar welke SAP-oplossing, welke bedrijfssoftware of welke technologie is het best geschikt?

Onze experts volgen de trends, geven advies en bekijken samen met u welke oplossing of technologie het beste aansluit bij uw behoeften.

Via workshops, een audit of een proof of concept (POC) brengt Flexso verschillende opties in kaart. Uiteraard met uw doelstellingen als uitgangspunt. Zo maakt u de juiste keuze.

'Een goede voorbereiding leidt tot het gewenste resultaat'

Kiest u Flexso voor de uitvoering van een project, dan staat het afgesproken resultaat altijd centraal. We vertrekken vanuit uw doelstellingen zodat bij de oplevering het gewenste resultaat bereikt is.

Flexso engageert zich om van elk project, groot of klein, een succesverhaal te maken.

Onze projectcultuur om uw project te doen slagen is ijzersterk:

  • Het afgesproken resultaat staat centraal.
  • We bepalen samen met u de juiste oplossing.
  • Een sterk en ervaren team zet zijn schouders onder uw project.
  • Een open en transparante communicatie.
  • Het engagement van alle betrokken partijen.

Dhr. Herman Braeken | IT manager Miko
"Flexso engageerde zich van in het begin om het project succesvol uit te rollen en kwam dat engagement 100% na. Er werd open en transparant gecommuniceerd gedurende het volledige traject. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn voor hen geen loze beloftes, ze maken dat echt waar."

'Extra expertise of capaciteit om uw team bij te staan'

Bent u op zoek naar een SAP consultant voor een tijdelijke opdracht? Zoekt u extra expertise of capaciteit om u uw eigen team te versterken? Dan zit u goed bij Flexso. We hebben zowel de expertise als de capaciteit om mee te werken aan al uw projecten.

Voor elke opdracht zoeken we de perfecte match op vlak van kennis en kunde, maar ook op vlak van motivatie en persoonlijkheid. Zo integreren onze consultants zich perfect in uw team.

Flexso investeert voordurend in opleiding en we stimuleren ook volop de onderlinge kennisdeling. Achter elke consultant staat een sterk competence center. Zo kan u steeds rekenen op up-to-date kennis. Op die manier bieden onze SAP consultants een echte meerwaarde en continuïteit voor uw bedrijf en uw team.

Dhr. Marc Borremans | Agfa ICS
"Nogmaals gefeliciteerd met de knappe prestatie en het fantastisch team. Het was fijn de Flexso medewerkers waarmee ik ooit samenwerkte, samenwerk en nog lang hoop samen te werken buiten de werksfeer te ontmoeten. Het zijn allemaal fantastische mensen om mee samen te werken: super gemotiveerd, vol energie, goed opgeleid, open …."

'Het ervaren support team kan rekenen op de expertise van meer dan 350 collega’s'

Ons support team werkt vanuit België en staat garant voor een dagelijkse ondersteuning van uw SAP bedrijfssoftware.

De troeven van het Flexso support team?

  • Een vast en hoog opgeleid team dat iedere dag paraat staat om u te helpen.
  • Een professioneel team dat bij complexe vragen kan rekenen op de steun van meer dan 350 experten.
  • Een tijdelijke, een lange termijn of een structurele oplossing ... we werken met u de ideale samenwerking uit. 

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie