Support

Support

Het supportteam van Flexso kan rekenen op meer dan 350 experten

Als gecertificeerd SAP-partner bieden we support voor alle SAP-oplossingen die we leveren. Door het beheer van uw SAP-applicaties en/of infrastructuur geheel of gedeeltelijk aan Flexso toe te vertrouwen, creëert u ruimte om zich te focussen op uw kerntaken. Wij zorgen ervoor dat u altijd up en running bent en garanderen u een totale ontzorging.

Flexso ontwikkelde een flexibel en professioneel pakket van ‘managed services’ om de continuïteit van uw platform te verzekeren. Dat gaat veel verder dan incidenten behandelen. We volgen uw applicaties proactief op en zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date zijn. 

Waarom Flexso kiezen voor uw support?

  • Een stabiel en klantgericht team in een groeiende organisatie
  • Gecertificeerde partners met kennis van de IT-omgeving
  • Ontzorging en proactief advies
  • Efficiënte organisatie en gestructureerde opvolging
  • Vlotte communicatie
  • Geautomatiseerde monitoring 

U kunt rekenen op vier soorten dienstverlening

SAP support agreement

Flexso is een erkend SAP Partner Centre of Expertise (VAR). Dat betekent onder meer dat we diensten en ondersteuning bieden voor al uw SAP-toepassingen: van troubleshooting, het opvolgen van businessprocessen, technische kwaliteitscontroles en het onderhoud van uw SAP-licenties tot viermaandelijkse, proactieve health checks.

SAP application managed services (functionele laag)

Voor uw SAP-oplossingen op maat leveren we ondersteuning aan de beste prijs. Als leverancier van totaaloplossingen kunnen we een beroep doen op gespecialiseerde competence centers die snel en efficiënt reageren op problemen en veranderingen.

SAP BC-diensten (technische laag)

Van onverwachte systeemfouten tot snel veranderende businessvereisten: uw SAP-landschap is een cruciaal onderdeel van uw organisatie dat permanent operationeel moet zijn. Door incidenten en problemen, beschikbaarheid, capaciteit (sizing of scaling) en verandering te beheren, pakken we problemen aan voor ze escaleren. Zo beschermen we uw business tegen downtime, die uw bedrijf veel geld kan kosten.

Infrastructuur en clouddiensten – IT-landschap

Onze on-premise- en clouddiensten zorgen ervoor dat uw infrastructuur – de backbone van uw businessactiviteiten – efficiënt, betrouwbaar en flexibel draait. We kunnen uw omgeving permanent beheren en erover waken dat die altijd up-to-date is en uw noden inlost. We helpen klanten met hun IT-/datacenter-strategie en beheer, zowel on-premise, in de cloud als in hybride scenario’s. 

  • Een hoog opgeleid en gecertificeerd team
  • Een professionele en toegewijde SAP-organisatie
  • Een Belgisch team dat u bijstaat in het Nederlands, Frans en Engels
  • De mogelijkheid om on-site support aan te vragen

Aan de hand van voorgeconfigureerde, gestroomlijnde standaardprocessen leveren we u kwaliteitsvolle diensten: preventief onderhoud van uw systemen, aanpassingen aan uw toepassingen, het oplossen van crisissituaties, enz. Een IT-omgeving is continu in beweging en als SAP-expert helpt Flexso u in uw streven naar 'continuous improvement'.

Via een webportal vraagt u een ticket aan en u kunt op elk moment de stand van zaken van uw ticket bekijken en opvolgen. De webportal is ITIL-gebaseerd.

U kunt erop rekenen dat we al uw systemen automatisch en proactief worden opgevolgd.

We werken met een nieuwe en moderne infrastructuur voor support en blijven investeren in kwaliteit en innovatie.

Op zoek naar professionele support voor uw SAP-infrastructuur en -systemen? Contacteer ons en we plannen met plezier een afspraak.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie