Analytics

Analytics

Zet de kracht van je data optimaal in

Doorgedreven data-inzichten zijn de sleutel tot slimme besluitvorming, en dus tot succes. Kan je je collega’s toegang geven tot de real-time data en inzichten die ze nodig hebben, dan help je hen om extra waarde te creëren. Zeker als ze niet alleen toegang hebben tot die data, maar ze ook kunnen inzetten, analyseren, visualiseren en er conclusies uit kunnen trekken – of misschien zelfs gebruiken om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen.
Flexso is de brug tussen IT en business: we hebben zowel de technische als de functionele expertise in huis om analytics op maat van jouw bedrijf uit te bouwen.

Jouw analytics-traject: van advies van experten tot strategie en implemenatie

Data is het nieuwe goud: door de juiste gegevens aan te boren, geef je je business een voorsprong op de concurrentie. Belangrijk daarbij is om eerst je noden en doelstellingen te bepalen: begin je liever met de basics en breid je die systematisch verder uit, of ga je meteen van start met een volledig uitgebouwd, modern datawarehouse voor deep-dive analytics? Flexso helpt je om je businesscase te bouwen en de opties te evalueren. We kunnen de oplossing uiteraard ook implementeren en advies verlenen over hoe je best innoveert en de waarde van je business maximaliseert:

 • Embedded Analytics
  Next-generation SAP-oplossingen, zoals SAP S/4HANA en SAP Customer Experience, bevatten out-of-the-box functies waarmee je real-time analyses kan uitvoeren op live data – een perfecte basis voor je operationele rapportering.
  Meer over embedded analytics in SAP S/4HANA 
   
 • Cloud Analytics (SAC)
  Wil je uitgebreidere analytics, met rapporten over data uit andere bronnen? Dan is SAP Analytics Cloud, met zijn geavanceerde rapportering, dashboards en planningsmogelijkheden, wat je zoekt. SAC zit nu zelfs standaard ingebouwd in SAP S/4HANA en SuccessFactors, in de vorm van een reeks vooraf gedefinieerde dashboards en ad-hocrapporten die je analytics vereenvoudigen en boosten, en gebruikmaken van collaboratieve bedrijfsplanningsprocessen.
  Ontdek hoe Beaulieu SAC inzet
   
 • SAP BW/4HANA Data Warehouse
  Met een modern datawarehouse zoals SAP BW/4HANA kan je bedrijfsgegevens makkelijk verrijken met meer context - zoals big data, historische gegevens of gegevens uit applicaties van derden. Zo krijg je een enkele versie van de waarheid.
  Duik in SAP BW/4HANA 
   
 • Innoveer met analytics
  Door technologie zoals voorspellende analytics, AI, IoT en machinelearning toe te voegen, til je analytics naar een hoger niveau. Zo boor je de volledige kracht van je data aan en versterk je je competitief voordeel.
  Laat je inspireren door het verhaal van Bridgestone

 • Planning en consolidatie
  Of je nu kiest voor SAP BPC, SAC Planning or SAP S/4HANA Group Reporting, wij helpen je om beter te plannen, inzicht te krijgen in de metrics, daarover te rapporteren en de impact van acties te simuleren. Zodat je je planning en consolidatie processen vlot analyseert en optimaliseert.
  Ontdek hoe je planningen stroomlijnt

Waarom Flexso?

Flexso heeft de expertise en ervaring om je te begeleiden in je analytics-traject:

 • Een dedicated SAP analytics team met verregaande functionele en technische expertise
 • Uitgebreide ervaring met alle SAP-source-systemen (SAP S/4HANA, SAP Customer Experience, SuccessFactors, …)
 • Toegang tot third-party analytics tooling voor complexe BI-architectuur (samen met Cronos)
 • Early analytics adopter en ideale partner om advies te geven over jouw analytics-roadmap

Geef je analytics-aanpak een boost

Neem contact met ons op om jouw analytics-traject een vliegende start te geven!

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie