Infrastructuur

Infrastructuur

Infrastructuur als strategische troef

IT is vandaag boeiender en krachtiger dan ooit. Maar het is ook complexer dan ooit. Van on-premise- en cloudoplossingen tot mobiele applicaties en geconnecteerde toestellen: IT-infrastructuur moet alles kunnen ondersteunen en tegelijk wendbaar, flexibel en performant zijn. Bovendien wordt security crucialer. Het gevolg? Organisaties hebben steeds meer nood aan expertise en focus. Flexso helpt u om van uw infrastructuur een strategische troef te maken.

Twijfelt u welke infrastructuur – set-up, configuratie, sizing, enz. – het best geschikt is voor uw SAP-platform? Bent u op zoek naar een expert die u helpt om uw bestaande SAP-platform in topvorm te houden? Of plant u een upgrade naar SAP S/4HANA – 2025 nadert snel! – en weet u niet goed waar te beginnen?
Wat ook uw nood, Flexso staat klaar met een antwoord op al uw vragen, dankzij een brede waaier managed services voor SAP-oplossingen. Voeg daarbij ons permanente streven naar hoge klanttevredenheid en u weet dat u een betrouwbare partner in huis haalt. 

Hoe kunnen we u helpen?

Onze experts hebben een grondige kennis en vele jaren ervaring met SAP-cloud- en on-premiseomgevingen. U kunt op onze infrastructuurspecialisten vertrouwen om:

 • Uw infastructuurbehoeften in kaart te brengen
  De juiste infrastructuur – on-premise of cloud, sizing, enz. – is een must als u wil dat uw SAP-systeem en alle andere applicaties optimaal werken. Daarom bespreken we niet alleen uw IT-vereisten maar nemen we ook uw businessnoden onder de loep. Op basis van de resultaten werken we samen een totaaloplossing uit die u zal helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
   
 • Uw infrastructuur in topvorm te houden (managed services) 
  Onze SAP-systeemexperts helpen u om uw nieuwe of bestaande SAP-omgeving te beheren. Welke diensten we leveren, varieert naargelang uw vereisten. U wilt dat we altijd klaarstaan om incidenten te behandelen? Dat kan. Maar we nemen ook met plezier het volledige beheer van uw SAP-omgeving uit handen: van het onderhoud van SAP-licenties, upgrades, de installatie van nieuwe componenten en database-migraties tot proactieve interventies en initiatieven om de stabiliteit, performantie en continuïteit van uw platform te verbeteren.

  Ontdek hoe managed services u helpen om infrastructuur om te buigen tot een troef.

Waarom Flexso kiezen?

 • SAP Partner Center of Excellence
 • Lokale aanwezigheid
 • We combineren diepgaande kennis van SAP met uitgebreide ervaring met alle aspecten van IT-infrastructuur
 • Waar nodig, roepen we de hulp in van andere experts (Cronos-groep)
 • Onze aanpak is gestructureerd
 • We werken nauw samen met uw team 

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie