Integratie

Integratie

Een doordachte integratie vanuit technologisch en gebruikersstandpunt

Klanten en medewerkers willen vandaag diensten en data altijd en overal binnen handbereik hebben. Niet alleen binnen uw bedrijf, maar ook daarbuiten. De integratie van uw bedrijfsprocessen met leveranciers, klanten, partners en overheden levert belangrijke voordelen op.

Door toepassingen en systemen doordacht te koppelen, stroomlijnt en analyseert u processen. Zo krijgt iedereen in real time toegang tot accurate data en diensten. Door oude en nieuwe systemen naadloos met elkaar te integreren, voert u bovendien innovaties sneller en gefaseerd in.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze integratie-architecten beschikken over de nodige functionele en technische expertise – en ervaring – om SAP-toepassingen onderling te integreren en/of te koppelen aan andere applicaties binnen en buiten uw bedrijf.

Wij ontwerpen een service oriented architectuur (SOA) om uw businessprocessen efficiënt te integreren. Daarbij maken we gebruik van de integratietools die SAP aanbiedt, zowel on-premise (Process Orchestration) als in de cloud (HANA Cloud Integration). In samenwerking met de Cronos groep kunnen we ook andere integratie- en middlewareoplossingen inzetten. 

Ons aanbod

Dankzij jarenlange ervaring met de meest diverse integratiemethoden kan Flexso elk soort integratieproject probleemloos tot een goed einde brengen. Van de meest eenvoudige tot de meest complexe integraties:

  • Application to Application: Implementatie van een service oriented architectuur (SOA) voor de integratie van verschillende applicaties of om mobiele en webgebaseerde frontendtoepassingen te koppelen aan backofficesystemen.
  • Business to Business: integratie van SAP met e-commerce-oplossingen en webshops (SAP Commerce Cloud, Magento, ...), e-facturatie, elektronische datacommunicatie (EDI), ... als garantie voor een vlottere samenwerking met businesspartners en klanten.
  • Cloudintegratie: integratie tussen cloudoplossingen, opzetten van een hybride oplossing (cloud + on-premise) of integratie van bv. Hybris Cloud for Customer met SAP ERP of SuccessFactors Employee Central met lokale payroll providers wereldwijd.

Als fullserviceprovider kijken we trouwens verder dan de pure integratie op zich. Integratie vertrekt vanuit uw businessprocessen en daarbij zijn ook aspecten als security, performance, enz. van groot belang. 

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie