User Experience

User Experience

Een goede gebruikerservaring of User Experience (UX) zorgt ervoor dat uw eindgebruikers met plezier met uw bedrijfssoftware werken. Maar er is meer. Omdat de software intuïtief is, bespaart u ook opleidingskosten en werkt iedereen op de juiste manier.

Een goede User Experience is veel meer dan een mooie gebruikersinterface. Het betekent dat we van bij het ontwerp van de toepassing rekening houden met de noden en gedachtegang van de gebruiker. Op die manier zal de toepassing intuïtief aanvoelen en maximaal aansluiten bij uw manier van werken. 

Hoe kunnen we u helpen?

Onze experts helpen u om uw applicaties gebruiksvriendelijker te maken. Daarbij maken we gebruik van SAP-technologie. SAP heeft de voorbije jaren immers sterk geïnvesteerd in technologie om softwaretoepassingen gebruikersvriendelijker te maken:

  • SAP Fiori is een SAP-oplossing die de gebruikerservaring centraal zet. Aan de hand van SAP Fiori creëren onze ontwikkelaars vlot applicaties met een gepersonaliseerde, responsive en eenvoudige gebruikerservaring, die toegankelijk zijn op elk device. 
  • Met SAP Screen Personas maakt u - zonder te programmeren - bestaande SAP-schermen intuïtiever en aantrekkelijker. Een uitstekende manier om de gebruikerservaring te verbeteren zonder te investeren in ontwikkelingen.

Wilt u de software ook mobiel aanbieden? Dan nemen we dat mee in ons design en kiezen we voor een responsive UX. Flexso volgt de UX-strategie van SAP op de voet en heeft ook een uitgebreide kennis van andere UI-technologieën, o.a. voor het bouwen van uw eigen native apps gekoppeld aan SAP. U leest hierover meer op onze Mobile pagina.

Ons aanbod

  • Analyse van bedrijfsoplossingen vanuit het oogpunt van de gebruiker
  • Analyse van de doelgroepen en user profielen (Persona)
  • Advies in de keuze van de juiste technologie
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • Inzicht geven in het eindresultaat via prototypes en mockups

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie