Customer Experience

Customer Experience

De moderne klant weet niet alleen perfect wat hij wil, maar ook hoe en wanneer. En dankzij de digitalisering maakt hij zijn wensen en noden ook steeds duidelijker kenbaar. Daarom volstaat het al lang niet meer om een uitstekende product of dienst aan te bieden. Wil je succes boeken, dan moet je ook streven naar de beste customer experience.
Door de customer journey te personaliseren, speel je beter in op de noden van je klant, verhoog je de klanttevredenheid en geef je je sales een boost.

Zo creëer je een customer journey die elke verwachting overtreft.

Om goed te kunnen inspelen op de snelveranderende verwachtingen, is het cruciaal om/moet je je processen te optimaliseren en een gepersonaliseerde aanpak aan te bieden door de volledige customer journey. De voordelen? Tevreden klanten, een consistente klantervaring over alle kanalen heen, uitstekende databeveiliging, ingebouwde integratie met je ERP en data-driven besluitvorming, om er maar een paar te noemen.

Bouw langetermijnrelaties op met je klanten

Krijg een 360° zicht op je klant met SAP Customer Experience Sales Cloud. Om aan de verwachtingen van je klant te voldoen, moet je zijn noden kennen. Met moderne CRM- systemen centraliseer en beheer je alle klantendata via hetzelfde dashboard, dat naadloos integreert met je ERP.

Ontdek hoe Atlas Copco zijn sales stroomlijnde met Customer Experience Sales Cloud.

Bied de beste customer service aan

Bedrijven die begaan zijn met hun klanten, bieden betere service. Naast de kwaliteit van je product of dienst, moet klanttevredenheid je eerste prioriteit zijn. Daarom is het belangrijk dat je backoffice en frontoffice goed op elkaar zijn ingespeeld. Hoe je dat bereikt met SAP Customer Experience en SAP S/4HANA ontdek je hier.

Implementeer marketing automation

Met SAP Marketing Cloud ontdek je wat je klant wil en bied je hem een unieke ervaring, dankzij de naadloze integratie met de SAP Customer Experience portfolio. Personaliseer klantervaringen en bouw langetermijnrelaties uit via gerichte marketingcampagnes. Creëer loyaliteit en vertrouwen, en krijg meer inzichten in je klant door flexibiliteit aan te bieden.

Investeer in e-commerce

Verbeter de aankoopervaring van je klant met SAP Commerce Cloud. Hoe? Elision, onze SAP Customer Experience partner met kantoren in België en Nederland, helpt je een geweldige koopervaring op te zetten voor je b2b- én b2c- klanten.

Lees de Ethnicraft case

B2B Customer Portal

Wil je je b2b-klanten graag volledige transparantie en een helder overzicht aanbieden? Dan heb je een customer portal nodig. Track & trace, voorraden, betalingen, nieuwe bestellingen …. Je klant kan het allemaal opvolgen via het portaal.

Ontdek Flexso’s customer portals op maat.

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie