Research Management

Research Management

Next level research management

Onderzoekers, onderzoeksgroepen en onderzoeksafdelingenzijn vaak betrokken bij talrijke onderzoeksprojecten. Organisaties die zich toespitsen op hoger onderwijs en/of op onderzoek hebben grote hoeveelheden administratieve gegevens en vaak complexe financiële informatie te verwerken. Alles up to date houden is een uitdaging: goedkeuringen, diverse rapporteringen, budgettaire wijzigingen, vereisten van sponsors en investeerders die evolueren, verwachtingsmanagement van medewerkers en zo meer.

Slimme technologieën dragen wezenlijk bij om onderzoek beheerprocessen bij universiteiten en onderzoeksinstellingen te optimaliseren. Hierdoor kunnen wetenschappers zich weer focussen op hun kernactiviteit: onderzoek. Flexso heeft de expertise om mensen, activa en financiële processen te beheren in één allesomvattende oplossing.

Wat kan Flexso voor uw aankoopbeleid betekenen?

E-Procurement

Elke afdeling van uw onderneming bestelt via een interne website toebehoren uit afgesproken catalogi van externe leveranciers. Daardoor verhoogt u de efficiëntie en vereenvoudigt u de administratie van interne aankoopprocessen.
 Een ‘fancy’ browserervaring is belangrijk, maar u moet ook interne regels volgen. Dat kunt u opvangen door een aantal approval flows en workflows te voorzien ter ondersteuning van deze activiteiten.

Procure to Pay

Uw volledige Procure to Pay proces wordt ondersteund. Dat start bij het onderhoud van de leveranciers master data, over het eigenlijke aankoopproces om uiteindelijk te resulteren in het betalingsproces aan diezelfde leveranciers. 

Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal mobile apps (Fiori) om het proces verder te ondersteunen. Uw toepassing wordt verder geoptimaliseerd en uw aankoopproces verloopt nog sneller en efficienter, o.a. via Approval apps voor contracten en PO’s, creatie van PO’s, ...

Supplier Collaboration (Ariba)

In de digitale economie van vandaag is het belangrijk heel zichtbaar en efficient te zijn ten opzichte van uw handelspartners. SAP Ariba biedt u het ideale portaal om uw B2B-relaties te managen en te verdiepen. 
Dankij SAP Ariba vindt u vlot de juiste leveranciers en verbetert u uw aankoopproces. U stimuleert competitie en vermijdt manuele handelingen en papieren flows. Het resultaat is dat uw bedrijf tijd en geld bespaart en u bovendien risico’s vermijdt.

Invoice Management (Lexmark)

Om het aankoopproces te verbeteren vermijdt u beter gedisconnecteerde processen. Dankzij Invoice Management automatiseert u inkomende facturen ongeacht het formaat. 
De oplossingen van Lexmark (een SAP certified solution voor invoice processing) automatiseert uw Invoice Management volledig. Van data collectie uit de inkomende facturen, tot verwerking in SAP, over exception handling via workflows tot uiteindelijke rapportering zodat u het volledige proces kunt opvolgen.

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie