S/4HANA Enterprise Management

S/4HANA Enterprise Management

Een 360° view op uw volledige onderneming

Met SAP S/4HANA Enterprise Management zette SAP een grote stap in de ontwikkeling van haar business suite. De business suite werd volledig gestript en tal van functionele en technische verbeteringen werden gekoppeld aan een nieuwe en moderne (Fiori) user experience.

Het resultaat is een aanzienlijke vereenvoudiging van uw manier van werken.SAP S/4HANA koppelt vlot alle processen, zowel van mensen, devices als business netwerken in realtime aan elkaar: een echte meerwaarde voor uw onderneming.

S/4HANA opent de deur voor

 • Nieuwe businessmodellen
  Speel in op nieuwe opportuniteiten in de digitale economie voor uw markt dankzij het Internet of Things, big data en businessnetwerken. 
 • Snellere beslissingen
  Dankzij realtime inzichten gecombineerd met predictive analysis en simulatie anticipeert u snel op de impact van bepaalde beslissingen.
 • Verbeterde businessprocessen
  Tal van processen kregen een nieuw ontwerp met een focus op ‘simplicity’. Zo kunt u zich als gebruiker concentreren op uw essentiële taken.

Integratie van al uw business lines

Dankzij SAP S/4HANA als overkoepelende oplossing worden uw verschillende business lines geïntegreerd en krijgt u een 360° view op uw volledige onderneming. Naast het ondersteunen van de core processen van uw onderneming, verbindt SAP S/4HANA ook andere SAP-oplossingen waardoor u een volledige end-to-end oplossing krijgt. Enkele voorbeelden:

 • Uw CRM-acties uit SAP Sales Cloud resulteren in een verkoop waarvan de logistieke en financiële afhandeling voorzien is binnen SAP S/4HANA.
 • U vindt de juiste leverancier via het supplier collaboration platform van Ariba en dat resulteert in een aankoopproces in uw ERP systeem.
 • U beheert uw HR data in de cloud met SuccessFactors en ondertussen wordt alles naadloos geïntegreerd in de centrale oplossing van uw onderneming.

SAP S/4HANA als ‘digital core’ zorgt er niet alleen voor dat u concurrentieel bent in de hedendaagse digitale economie, het biedt u de kans een leidende rol te spelen.

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.