Finance

Finance

Haal voordeel uit geïntegreerde financiële processen dankzij professionele bedrijfssoftware

De integratie van alle financiële processen binnen uw organisatie levert u heel wat voordelen op. U wint tijd bij het afsluiten van het boekjaar en krijgt sneller inzicht in resultaten. Dankzij een betere planning, opvolging en een harmonisatie van systemen werkt u efficiënter.

Flexso zoekt samen met u uit welke oplossingen uw bedrijf echt verder helpen. Door op elk moment een compleet en eenvoudig inzicht te hebben in essentiële informatie kunt u gericht strategische en operationele beslissingen nemen. 

Wat kan Flexso voor uw finance-beleid betekenen?

Finance

Uw boekhouding is het hart van uw onderneming. Zet dankzij SAP een volgende stap binnen Finance and Controlling. De belangrijkste troeven zijn een eenvoudige manier van werken, integratie van al uw andere processen en een gebruiksvriendelijke interface.

Daarnaast zorgen SAP oplossingen ervoor dat uw boekhouding steeds volledig compliant is met alle wettelijke noden, nu en in de toekomst. 

Financiële opvolging van projecten

Werkt uw bedrijf met een project portfolio en wilt u ten allen tijde de financiele impact daarvan opvolgen, dan hebt u baat bij een oplossing die al deze noden afdekt. 

Project & Portfolio Management van SAP biedt u de mogelijkheid om uw projecten financieel in te plannen en op te volgen op een flexibele manier. Door de sterke integratie met het onderliggende SAP Finance and Controlling systeem heeft u steeds een goed zicht op de geplande en reële projectkosten. Dat laat toe uw project portfolio te optimaliseren vanuit een kostenperspectief.

Travel & Expenses (Concur)

In de hedendaagse digitale economie hebben werknemers meer en meer mogelijkheden om hun business trips zelf te plannen. Dat maakt het moeilijker om de kosten en cashflow onder controle te houden.

Met Concur van SAP beheert u deze reis- en onkosten beter en dat met een grotere visibilteit. Deze tool geeft uw werknemers de mogelijkheid zelf de organisatie in handen te nemen, maar zorgt ervoor dat die organisatie op elk moment in lijn ligt met de politiek van uw onderneming.

Overheidsboekhouding

Overheidbudgetten staan onder grote druk door steeds striktere regels en stijgende verwachtingen van burgers. Daarom is het van groot belang een moderne oplossing te voorzien die transparant is en tevens een sterke kostencontrole garandeert.

Financial Accounting & Funds Management van SAP is een krachtige oplossing die tegemoet komt aan alle noden van een overheidsbedrijf en uw processen optimaliseert.

Planning en consolidatie

Met SAP Business Planning & Consolidation (BPC) stroomlijnt u financiële en operationele planningsprocessen. U maakt gebruik van accurate financiële en operationele data en kunt efficiënt plannen, budgetteren, forecasten, analyseren en rapporteren en zo uw budget voor de toekomst opmaken. Maak optimaal gebruik van bestaande data, vul die aan met prognoses en krijg een gedetailleerd overzicht van de huidige situatie tegenover de geplande.

Hebt u meerdere entiteiten met een afzonderlijke boekhouding? Dan biedt SAP BPC u, naast planning, ook een oplossing voor consolidatie en rapportering. Zo bereikt u een gemeenschappelijk resultaat van afzonderlijke boekhoudingen. 

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.