Human Resources

Human Resources

Uw HR-beleid met succes transformeren? Zo doet u dat!

Er is een revolutie aan de gang in de wereld van HR en talentbeheer. Jobs, skills en de manier waarop we werken veranderen. Werknemers zitten meer en meer aan het stuur. De impact van technologie groeit. En de rol van HR evolueert. Hoe gaat u met die veranderingen om zonder uw objectieven uit het oog te verliezen.

Wij helpen u graag om de rol van HR in uw onderneming te hertekenen. Zo ontstond Flexso for People: een Flexso-onderneming die onze rotsvaste reputatie in SAP HCM en SuccesFactors bundelt met een helikopterzicht op HR. Zodat uw mensen, processen en technologie allemaal op dezelfde lijn zitten. En u uw HR-aanpak met succes transformeert. 

Waarom Flexso for People? We voegen een flinke scheut ‘menselijkheid’ toe aan digitale HR. Omdat we ervan overtuigd zijn dat samenwerken veel meer is dan de nieuwste technologie inzetten. Het gaat in de eerste plaats om mensen. Vandaar ons missie: digitale HR menselijk maken.

Benieuwd hoe we dat doen? Lees meer over onze oplossingen en diensten op de Flexso for People website. U vindt er ook volop inspiratie in klantenverhalen en andere inzichten. 

Wat kan Flexso voor uw HR-beleid betekenen?

SuccessFactors

SuccessFactors is dé oplossing binnen SAP om uw volledige personeelsbeleid in de cloud te stroomlijnen. Met SuccessFactors krijgt u toegang tot oplossingen voor personeelsadministratie, learning, werving & selectie, evaluatieprocessen tot en met successieplanning, onboarding en nog veel meer. Het voordeel is dat alles geïntegreerd is en dat u ervoor kunt kiezen de modules apart te gebruiken of gefaseerd in te voeren.

Klik hier om meer weten over onze 'Accelerators for SuccessFactors'. 

Talent Management

Breng in kaart hoe u talent wil aantrekken, belonen en behouden. Door het volledige loopbaanverloop van een medewerker te ondersteunen kunt u talent toekomstgericht identificeren, laten doorstromen en behouden. We bieden oplossingen voor goals & performance management, opleiding & e-learning, succession & development tot en met compensation management.

Personeelsadministratie & Payroll

U kunt heel wat tijd besparen door uw personeelsadministratie te automatiseren, onder meer via self-service functionaliteten voor managers en medewerkers, maar zeker ook door de optimalisatie van tijdsbeheer en loonadministratie. Of u nu kiest voor inhouse of outsourced payroll, bij Flexso kunt u rekenen op de meest uitgebreide ervaring met de implementatie van deze processen on-premise met SAP Human Capital Management of in de cloud met SuccessFactors en/of Workforce Software.

Werving en selectie

Meer dan ooit, is het belangrijk dat uw bedrijf de juiste kandidaten snel kan identificeren, aantrekken en selecteren. Daarbij hoort meestal ook een attractieve jobsite. Onze jobsites bieden alle mogelijkheden inzake employer branding, integratie met sociale media en zijn volledig geïntegreerd met uw achterliggend werving & selectieproces.

HR rapportering & workforce analytics

Hebt u nood aan degelijke statistieken en een goede analysetool? SAP biedt heel veel mogelijkheden op vlak van workforce analytics, zowel on-premise als in de cloud. Via de juiste rapporten en dashoards kunt u tal van gegevens met elkaar laten spreken en de resultaten realtime raadplegen. Bovendien kunnen wij, als verdeler van EPI-USE, aan onze klanten een zeer performante Query Manager aanbieden voor hun on-premise SAP HCM omgeving.

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

mascotte
Flexso

Voor een betere website ervaring gebruiken we cookies. Meer informatie