Sales & Marketing

Sales & Marketing

Kies voor een multichannelaanpak dankzij geïntegreerde bedrijfssoftware

Uw klant kiest vandaag zelf via welk kanaal hij door u gecontacteerd wil worden en dat kanaal kan hij op elk moment aanpassen.

Door te kiezen voor een multichannelaanpak wordt alle informatie van en over uw klanten gebundeld en duidelijk in kaart gebracht. Dat vergroot de betrokkenheid bij uw klanten. Een doordachte aanpak in het begin levert u betere resultaten op het einde van uw verkoopproces.

Wat kan Flexso voor uw Sales & Marketing betekenen?

CRM met SAP Sales Cloud (C/4HANA)

Bent u op zoek naar een moderne en gebruiksvriendelijke CRM-oplossing die u dat tikkeltje extra geeft om de 'deal' binnen te halen? SAP Sales Cloud biedt uw verkooporganisatie een oplossing die uw klant begeleidt doorheen het volledige verkoopproces.

Dankzij SAP Sales Cloud (C/4HANA) krijgt u een 360° view op al uw klanten. Het werkt op alle mobiele applicaties waardoor u altijd en overal over alle info beschikt.

Service management

Laat uw klanten kiezen via welk kanaal ze u bereiken: telefoon, e-mail, social media of via een geïntegreerde support portal. Welk kanaal ze ook kiezen, met de juiste software ondersteunt u hen op een uniforme en efficiënte manier. Binnen Service Management kunt u nog verder gaan en linken naar een knowledge database. Dankzij deze integratie geeft u onmiddellijk de correcte informatie door.

Beheer ook het return process optimaal dankzij een ongeëvenaarde nauwkeurigheid in het mappen van processen, de automatische creatie van belangrijke documenten en de traceerbaarheid over de gehele return flow.

Geïntegreerde marketingcampagnes

Bereik uw klanten op een persoonlijke manier via verschillende marketingkanalen zoals mass e-mails, direct mail ... Leg een directe link met de informatie die uw salesteam verzamelt en pak uit met gerichte campagnes. Volg uw campagnes niet alleen gemakkelijk op, maar trek er ook op ieder moment snel en duidelijk resultaten uit.

E-commerce

De digitale wereld evolueert snel, een online verkoopkanaal kan de verkoop via het traditionele kanaal ondersteunen en aanvullen. Door een e-commerce oplossing in te schakelen, covert u het volledige klantentraject van ingave van de bestelling tot de opvolging en dat met realtime data.

Integratiemogelijkheden zijn legio, gebruik makend van SAP Commerce Cloud, de e-commerce oplossing van SAP, maar uiteraard ook met andere e-commerce oplossingen die op de markt beschikbaar zijn.

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.